4 ilde eğitime bir gün ara! Okullara kar tatili verildi..

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durum tahminlerinde yurdun bazı bölgelerinde yoğun kar yağışlarının etkili olacağı belirtildi. Kar yağışı nedeniyle de Erzincan, Giresun, Van ve Ordu'da il merkezleri ve ilçelerinde eğitime bir gün ara verilerek okullar tatil edildi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle bazı il ve ilçelerde okulların 1 gün süreyle kapalı olmasına karar verildi. Kar yağışının çok fazla yaşandığı illerin başında gelen Erzincan’da, 3 Ocak Pazartesi günü il merkezi ve ilçelerinde okullarda 1 gün tatil ilan edilirken kam kurumlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlara da 1 gün idari izin verildiği bildirildi.


GİRESUN'UN ÇAMOLUK İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Giresun'a bağlı Çamoluk ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Çamoluk Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ilçe genelinde tüm eğitim kurumlarında 3 Ocak Pazartesi günü 1 gün süreli kar tatili ilan edildiği belirtilirken, eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemiyle devam edileceği aktarıldı.

VAN'IN İPEKYOLU, EDREMİT VE TUŞBA İLÇELERİNDE DE OKULLAR TATİL

Van’da etkisini giderek artıran kar yağışı ve olumsuz hava şartlarında dolayı İpekolu, Edremit ve Tuşba ilçelerindeki tüm eğitim kurumları, 3 Ocak Pazartesi günü kar tatiline girdi.


ORDU'NUN MESUDİYE VE AKKUŞ İLÇELERİNDE 3 OCAK PAZARTESİ OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Ordu'ya bağlı Mesudiye ve Akkuş de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 3 Ocak Pazartesi günü 1 gün süreli ara verildiği bildirildi. Ordu Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ayrıca, bu ilçelerde engelli ve hamile vatandaşların da kamu görevlilerinde 1gün süreli idari izinli sayılacağı belirtildi.

 

eğitime kar tatili 3 ocak okullar tatilmi hangi illerde kar tatili