4 Temmuz sigara fiyatları 2022! Philip Morris ve BAT grubu sigaralara zam geldi

TAKİP ET

4 Temmuz sigara fiyatları 2022 yine vatandaşlar tarafından gündemde en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde JTI grubu sigaralara yapılan zam sonrasında Philip Morris ve BAT grubu sigaraları da zam geldi. Peki, yeni zamlı sigara fiyatları 4 Temmuz 2022 ne kadar oldu? Philip Morris ve bat Grubu sigara zammı kaç TL oldu?

Reklam
Reklam

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 4 Temmuz sigara zammı ne kadar oldu? Sigara fiyatlarına zam haberleri yine vatandaşların gündeminde sıcaklığını korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile birlikte JTI grubu sigaralar zam gelmişti. Bugün Philip Morris ve BAT grubu Sigara fiyatlarına zam geldiği açıklandı. Peki, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu? 4 Temmuz teker zamlı sigara fiyatları kaç TL?
 

4 Temmuz Pazartesi Sigara fiyatlarına zam mı geldi?

4 Temmuz 2022 Pazartesi sigara fiyatları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sabah saatlerinde güne zam haberi ile başlayan vatandaşlar zamlı güncel sigara fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt bekliyor. Bugün yapılan duyuruya göre 4 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere Philip Morris ve BAT grubu sigaralara zam geldi. 4 Temmuz Pazartesi günü sigara fiyatları 2 TL arttı.
 

4 Temmuz 2022 güncel zamlı sigara fiyatları

Philip Morris ve BAT grubu sigaralara yapılan zam sonrasında sigara fiyatlarında 2 TL'lik artış oldu. Bu grupta yer alan en ucuz sigara 27,50 TL'ye yükselirken en pahalı sigara ise 31 TL oldu. Parlement 31,50 TL, Parlement Night Blue 30,50 TL, Marlboro Red ve Touch 31 TL, Marlboro Touch Blue 30 TL,Marlboro 30 TL, Kent Slims 31 tl fiyatları ile grubun en pahalı sigaraları oldu. Grubun en ucuz sigaraları ise Tekel 2000, Tekel 2001, Vicory, Pall Mall, Samsun, Lark, Murattı oldu. Sigaraların fiyatları ise 27,50 TL ila 28,50 TL arasında değişiyor.