400 TL Hediye Kazanmak İçin Mobil Uygulamayı İndirmen Yeterli!

TAKİP ET

Her geçen gün bankaların yaptığı kampanyalar artıyor. Özellikle yeni uygulama tanıtımları, yeni kullanıcıların kazandırılması, kredi imkanlarının belirlenmesi gibi seçenekler söz konusu olduğunda bankaların birbirleri ile rekabet içerisinde olduğunu söyleyebiliriz.

Reklam
Reklam

Son haber ise İş bankasından geldi. İş bankası telefonuna indirerek müşteri olan herkese 400 TL nakit hediye ediyor! 

Yanlış Duymadınız Müşteri Olmanız Yeterli!

Diğer şartları ise sizin için araştırdık. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve şartlara göz atmak için içeriğimize göz atabilirsiniz. Detaylara geri dönecek olursak…

İş Bankası Yine Yenilik Peşinde

Son dönemlerde yaptığı kampanyalar ve haberler ile adından söz ettirmeyi başaran İşBankasının yenilikçi alt yapısı hakkında daha detaylı bilgi vermemiz gerekirse şunları söyleyebiliriz. Öncelikli olarak mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekiyor. 

İşcep ismindeki mobil uygulamasını indirdikten sonra hızlı bir şekilde üyelik ayrıcalıklarından yararlanmanız yeterli olacak sonrasında ise 400 TL hediyeye ulaşabiliyorsunuz. 

Amaç Mobil Kullanımı Yaygınlaştırmak

Öncelikli amaç bankanın yeni müşteriler kazanması olsa da mobil kullanımının desteklenmesi de son derece büyük bir önem arz ediyor. Siz de işcepi yükleyerek son derece hızlı bir şekilde mobil kullanım seçeneğini geliştirebilirsiniz. Dijital bankacılık kanalları ve detaylı hizmetler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bu şekilde ön plana çıkan seçenekler sadece bir tık uzağınızda yer almaktadır. 

Bugün pek çok banka bu şekilde mobil bankacılık uygulamalarının yaygınlaşması ile birlikte ciddi anlamda şube ve diğer giderlerinin azaldığını söylemektedir. Özellikle para çekme, makbuz, imza kağıt, çalışanlardan kazandıkları milyonlarca liralık kârlarını da bu şekilde yeni müşterilerine hediye olarak vermektedirler. 

400 TL Promosyonun Koşulları Neler?

İş bankası maxipuan kampanyası detayları şu şekilde. Öncelikli olarak işcep uygulamasını indirerek müşteri olmak için gerekli alanı tamamlıyorsunuz. Sonrasında ise işçe kredi yada kredi kartı ile tek seferde 400 TL ve daha fazla tutarda alışveriş yapmanız yeterli oluyor. Bu alışverişi takip eden süreç içerisinde hesabınıza 400 TL maksipuan tanımlanıyor. 

Bu ödemeler nasıl yapılıyor?

Ödemelerin yapılması için anlaşmalı adreslerde iş bankası poslarını kullanmanız gerekmektedir. Eğer İş bankası üye iş yerleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz İş bankasının resmi internet sitesine göz atabilirsiniz. 

Sadece 400 TL Şartı ve Yeni Üyelik 

Siz de bu şekilde 400 TL maksipuan ayrıcalığından yararlanmak için sadece 400 tl'lik bir alışveriş yapmanız yeterli olacaktır. İş bankasının öncelikli olarak yeni müşteriler kazanmak ve mobil kullanımın yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla yaptığı bu ayrıcalıklı hizmet seçeneğinden siz de son derece hızlı bir şekilde yararlanarak kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Hatırlarsanız kısa bir süre öncesinde benzer bir kampanyayı ing bank ve fibabanka da yapmıştı. Yine aynı ve benzer kampanyalar hakkında bilgi sahibi olmak adına adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.