4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı

TAKİP ET

4A-4B ve 4C emekliye bu sabah 6.000 TL promosyon müjdesi verilmiş durumda. Bu anlamda bankalar rekabeti zirveye taşıdı. Emekli vatandaşları kendi bankalarına çekmek için adeta yarışa girdiler. Zaman ilerledikçe de emekli promosyon paraları artıyor.

Reklam
Reklam

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı. Emekli olan vatandaşlara müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Bayrama artık az bir süre kala maaşlara ek gelir olması bakımından promosyonlar hayati önem taşıyor. Bankalar emeklilerin maaşlarını kendilerine taşıması sonrasında 3000 TL'ye kadar ek ödeme yapıyorlar. 


 

2022 Vakıfbank Emekli Promosyon Ödemesi Kaç TL?


36 ay süresince maaşını Vakıfbank bağlamında alma sözü veren emeklilerden; 2.500 TL miktarlarında emekli maaşı alanlara 625 TL ve 2500 TL üstünde emekli aylığı alanlara ise 750 TL tutarında emekli promosyon ödemesi maaşlara ek olarak yapılmaktadır. Vakıfbank devlet bankası olduğu için daha güvenilir görülüyor. 


Şekerbank 2022 emekli promosyon ödemeleri kaç TL?


3 sene süresince bir diğer bankaya gitmeme eve maaşını Şekerbank'tan alma sözü veren emekli vatandaşları 3000 TL miktarında maaşlara ek olarak emekli promosyon ödemesi yapılacaktır. Aynı vakitte emekli yakınlarını da Şekerbank'a çağrı eden tüm Şekerbank müşterilerine her bir yakını amacıyla 250 TL tutarında nakit ödemesi yapılacak.


 

Akbank 2022 emekli promosyon ödemeleri kaç TL? 3250 TL nakit avans toplamda 6000 TL maaşa ek olarak veriliyor.  


Akbank önemli özel bankalar arasında yer alıyor. Akbank'ta emekli vatandaşları kendi bankasına çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu anlamda SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı en geç olarak 31 Mayıs'a kadar Akbank'a bağlarsanız ve bunun akabinde 3 sene kalma söz verene 2.750 TL maaşlara ek olarak ödeme yapılıyor. Bu ödemeler emekliler için adeta can simidi olmaktadır. Ayrıca emekliye nakit avans ile birlikte maaşa ek 6000 TL alabilirsiniz.