4D sürekli işçi maaşları ne kadar? 4D veri hazırlama personelinin maaşları ne kadar? Hangi meslek dalları ne kadar almaktadır?

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı 4D sürekli işçi maaşları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. 2022 yılı içerisinde ne kadar olduğu merak edilmektedir. Sağlık Bakanlığında 4D devamlı işçi kadrosunda vazife icra eden, temizlik Görevlisi, şoför ve veri hazırlama, tıbbi sekreter, teknik servis personeli, güvenlik görevlisi maaşları fazlasıyla merak edilmektedir. Peki, 4D sürekli işçi maaşları ne kadar? 4D veri hazırlama personelinin maaşları ne kadar? Hangi meslek dalları ne kadar almaktadır? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı 4D sürekli işçi maaşları 2022 yılı içerisinde ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konuyla ilgili ilgi almak isteyen kişiler internette araştırma yapmaya başladı. Sağlık Bakanlığında 4D devamlı işçi kadrosunda vazife icra eden, temizlik Görevlisi, şoför ve veri hazırlama, tıbbi sekreter, teknik servis personeli, güvenlik görevlisi maaşları aşağıda bir bir açıklanmıştır. Peki, 4D sürekli işçi maaşları ne kadar? 4D veri hazırlama personelinin maaşları ne kadar? Hangi meslek dalları ne kadar almaktadır? 4D temizlik personelinin maaşları ne kadar? 4D güvenlik görevlisi personelinin maaşları ne kadar? 4D teknik servis personelinin maaşları ne kadar? 4D tıbbi sekreter işçi maaşları ne kadar? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

4D Temizlik Personelinin Maaşları Ne Kadar?

Sağlık Bakanlığı 4D temizlik personeli maaşlarını 2 grupta incelenmesi gerekmektedir.

Bunlardan ilki yataksız tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataksız tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı günlük 119,25 TL olup net ödenen aylık maaşı ise 3715 TL’dir.

İkincisi ise yataklı tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataklı tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı ise günlük 119,25 TL olup aylık net maaşları ise 3497 TL’dir.

 

 

4D Güvenlik Görevlisi Personelinin Maaşları Ne kadar?

Sağlık Bakanlığında 4D statüsünde Güvenlik Görevlisi maaşlarını da 2 grupta incelenmesi gerekmektedir.

Birincisi yataksız tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataksız tedavi kurumlarında görevli personelin günlük maaşı 122,17 TL olup aylık net maaşı ise 3779 TL’dir.

İkincisi yataklı tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataklı tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı ise günlük 122,17 TL olup aylık net maaşları 3564 TL’dir.

 

 

4D Teknik Servis Personelinin Maaşları Ne kadar?

Sağlık Bakanlığında 4D statüsünde çalışan Teknik Servis personellerin maaşlarını 2 grupta incelenmesi gerekmektedir.

Birincisi yataksız tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataksız tedavi kurumlarında görevli personelin günlük maaşı 143,20 TL olup aylık net maaş miktarı ise 4550 TL’dir.

İkincisi yataklı tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataklı tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı ise günlük 143,20 TL olup aylık net maaşları 4300 TL’dir.

 

4D Tıbbi Sekreter İşçi Maaşları Ne kadar?

Sağlık Bakanlığında 4D statüsünde Tıbbi Sekreter kadrosunda çalışan görevli maaşlarını 2 grupta incelenmesi gerekmektedir.

Birincisi yataksız tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataksız tedavi kurumlarında görevli personelin günlük maaşı 145,22 TL olup aylık net maaş miktarı ise 4315 TL’dir.

İkincisi yataklı tedavi kurumlarında görevli personelidir. Yataklı tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı ise günlük 145,22 TL olup aylık net maaşları 4100 TL’dir.

 

4D Veri Hazırlama Personelinin Maaşları Ne kadar?

Sağlık Bakanlığında 4D statüsünde Veri Hazırlama kadrosunda çalışan görevli maaşlarını 2 grupta incelenmesi gerekmektedir.

Birincisi yataksız tedavi kurumlarında görevli personeldir. Yataksız tedavi kurumlarında görevli personelin günlük maaşı 119,25 TL olup aylık net maaş miktarı ise 3715 TL’dir.

İkincisi yataklı tedavi kurumlarında görevli personelidir. Yataklı tedavi kurumlarında görevli personelin maaşı ise günlük 119,25 TL olup aylık net maaşları 3497 TL’dir.

 

Sağlık bakanlığı 4D sürekli işçi maaşları içerisinde hangi kalemler bulunmaktadır?

Sağlık bakanlığı 4D sürekli işçi maaşları merak edilirken maaşların içerisinde hangi kalemlerin yer aldığı da merak edilmektedir. Bu ödemeler dışında yol ücreti, sosyal yardım, hizmet zammı, yemek yardımı ve sendika aidatları da bulunmaktadır.

4D sürekli işçi maaşları ne kadar 4D veri hazırlama personelinin maaşları ne kadar 4D sürekli işçi Sağlık Bakanlığı 4D sürekli işçi maaşları ne kadar