5+1 Şans Topu sonuçları 5 Aralık 2021 tarihinde canlı yayın çekilişi ile tespit ediliyor! Sonuçlar ne zaman açıklanır?

TAKİP ET

Milli Piyango Online sayfasında yer alacak olan sonuçlar için büyük ikramiye tutarı 1 milyon 611 bin lira olarak ilan edildi. 5+1 Şans Topu sonuçları 5 Aralık 2021 tarihinde canlı yayın çekilişi ile tespit ediliyor! Sonuçlar ne zaman açıklanır? Detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Bu hafta son son 2 şans oyunu kalmıştı ve bunlardan bir tanesi ise bugün gerçekleştirilmekte. Bu çekiliş 5+1 çekilişi.  Talihliler büyük ödülü almak için birbirleriyle yarışıyor. Ancak çekilişten önce bilinmesi gereken detaydır sizler için derledik. 

5+1 şans topu sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman açıklanır?
Çekiliş pazar günü gerçekleştirilecek ve çekiliş saati de 20.00 olarak ilan edildi. Verilecek olan ikramiyenin detayları ise çekiliş yapıldıktan sonra netleşecek. Çekiliş içerisinde 0+1 1+1 2+1 3+1 4+1 5+1 bilen kişiler ve 3 4 5 bilen kişiler ikramiyeyi alabilecekler. 
Çekiliş yapılmadan önce beklemekte olan büyük ikramiye ise 1 milyon 611 bin lira olarak ilan edildi. 
Şans topu çekilişi ise saat 20.00'de Milli Piyango TV YouTube hesabı üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecek.
BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

Şans topu oyunu nasıl oynanır?
Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunur. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenmektedir. Bir veya birden fazla kolon oynayabilirsiniz. Talihli adayları kolon başı 2 TL’lik ücret ödemek koşulu ile  oyun oynayabilmekteler.
 

şans topu milli piyango 5+1 çekilişş