5 dakika içinde 50.000 TL almak ister misiniz? Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını açıkladı! Vatandaşlar akın etti

TAKİP ET

5 dakika içinde 50.000 TL almak ister misiniz? Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını açıkladı! Rekor başvuru geldi. Vatandaşlar adeta kapıda kuyruk oldu. İşte tüm detaylar

Reklam
Reklam

5 dakika içinde 50.000 TL almak ister misiniz? Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını açıkladı! Vatandaşlar akın etti. Banka kredi kampanyasına son dakika ilan etti ve bu krediye rekor müracaat şuandan geldi. 3000 TL onay verilecek. Bankanın yapmış bulunduğu kredi kampanyası ayrıntıları ve çok daha çoğu haberimizde yer alıyor. 

Ziraat Bankası Emekliye Faizsiz 10000 TL Dağıtıyor! Anında Onaylanıyor ve Hesaba Yatıyor


Uygulamayı İndirene O Bankadan 350 TL Nakit Hediye! Anında Hesaba Yatıyor


Tüm Vatandaşlara 1000 TL Nakit Yardımı Ödeniyor! O Banka Başvurana Anında Ödüyor


Denizbank ve o bankadan yeni 120.000 TL açıklaması geldi! Borçlarınızı tek tek hesaplayın ve bu para ile anında kapatın


O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu





 

Akbank 5 dakikada 50 bin TL kredi kampanyası müracaat şartları açıklandı


Akbank resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden eş vakitli bir şekilde az evvelce ilan edildi. Sadece 5 dakika içinde 50.000 TL ye varan onay alınacak. Onay mesajı ise banka şubelerine gitmek amacıyla kredilerinin kullanılmasına imkân tanınıyor. Akbank üzerinden 50.000 TL isteyen vatandaşlar, kredi notu yüksek olmaları durumunda daha düşük faiz oranları ile kredi kullanabilecek. 50.000 TL bağlamında başvuru işlemleri sonrasında vatandaşların, bu kredileri alabilmeleri yönünden bilhassa de daha evvelceki banka çalışmalarının bulunması gerekiyor.


 

Akbank SMS ile 50.000 TL başvurusu nasıl yapılır?


T.C. kimlik numaranız üzerinden gerçekleştirilecek bu krediye başvuru işlemlerine katılmak istiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek SMS Kredi 4425 ile Akbank'tan kaç para kredi verileceği bağlamında detayları anında öğrenin. Sadece kimlik belgenizle başvuru yaparak banka şubesinden kefilsiz şartsız kredi alabilirsiniz. 

Sadece 5 dakika içinde netice size ileriki ve onay verdiği kredi tutarını çekebilirsiniz. 4425 numarasına attığınız mesaj ardından kredi onayı alırsanız size en yakın banka şubesine kimlikle ulaşarak bu kredileri anında alabilirsiniz. 

Nakit ihtiyacınızın olması halinde 50.000 TL'ye kadar tüketici kredisi alacak olan vatandaşlara banka anında netice vermektedir. Hem de SMS haricinde mobil program üzerinden de 3 sene vadeye kadar verdiği bu kredileri kullanabilirsiniz.