5 Ekim Hangi Burç ?

TAKİP ET

5 Ekim'de dünyaya gelen kişiler hangi  burç olurlar? 5 Ekim tarihinde doğan kişilerin nitelikleri, yorumu hakkındaki bütün bilgileri haberimizde bulacaksınız.

Reklam
Reklam

5 Ekim Hangi Burç ?

 Astrolojide her insanın doğduğu güne göre bir burca sahiptir.  5 Ekim doğumluların güneş burcu "Terazi Burcu"dur.

 5 Ekim'de Doğanların Yükseleni Nedir?

Ay burçları veya yükselen burçlar ise daha kişiye özeldir. Yükselen burç ancak o bireyin doğum saati bilinmekte ise hesaplanabilir.

5 Ekim tarihinde doğan kişiler  Terazi burcu olurlar. Bu kişiler aynı tarihte doğsalar dahi yükselen  burçları birbirinden farklıdır. Çünkü yükselen burçları kişinin doğum saati tarihi ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. 5 Ekim'de tarihinde doğan  çoğu kişinin doğum saati ve doğum yeri birbirinden farklı olacağı için yükselen burçları da birbirinden farklıdır.  Yükselen burçları da en az kişiyi,  kendi burcu kadar etkilemektedir. 

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

 Astrolojide her bir güneş burcunun idareci gezegeni vardır. Terazi burcunun elementi sudur. Terazi burcu durağan burçlardandır. Terazi burcu insanlarının uğurlu günleri çarşamba günüdür. Terazi burçlarının renkleri patlıcan moru, şarap rengi ve koyu kırmızıdır. Terazi burçları hırslı, şüpheci ve başarıya odaklı insanlardır. Bu bakış açıları sıklıkla bütün yaşamlarını belirlemektedir. Terazi burçlarının temel özellikleri şunlardır:

 Terazi burcu olan kişiler genellikle uyumlu ve sevecen kişilerdir. Diğer yandan dengeli ve doğru bir şekilde hareket ederler.Terazi burçları kolay sinirlenir kolay soğurlar. Sinirleri adeta saman alevidir. Sevdikleri insanlara karşı çok fedakar olabilen bu burç sevmediği insanlara karşı oldukça soğuk ve mesafelidir. Bu burçtaki kişiler çalışmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi de çok severler. Sanat ile yakından ilgili olan terazi burçları bu alanlarda çalışmayı severler.  Hayattan keyif almak için doğru adımlar atarlar. Terazi burçları genel olarak akıllı, mantıklı ve kibar yapıları ile tanınırlar. Çevresindeki insanlara karşı sevgi ve saygı dolu davranırlar. Terazi burçları hayallerine ulaşmak için çok çabalarlar. Terazi burçları genel olarak uzlaşı yanlısı ve kibar özellikleri ile tanınırlar. İlişkilerinde adil olan terazi burçları mantıkları ile birlikte hareket ederler. Terazi burçları ne kadar hava grubunun içine dahil olsalar da kişisel özellikleri bakımından sabit bir burçtur sürekli bir yere ait olma isteği ve bir yerde kalıcılık, devamlılık isterler. Hayatlarını her konuda iyileştirmek için çalışan bu burcun insanları aynı zamanda çok fedakar bir kişiliğe de sahiptirler.

Terazi burçları güçlüdür, kesin ve çalışkandır.

Terazi burçları anlayışlı, sezgileri güçlü, sırdaştırlar ve aynı zamanda çok kinci bir yapıları vardır.

Terazi burçlarının negatif özellikleri ise; dik kafalı olmaları, alınganlıkları, ben merkezci ve ihtiraslı olmalarıdır.

 Terazi burçları kolay ikna olan insanlardır.  Kariyer hayatlarını önemserler ve onlar için aile yaşantısı oldukça önemlidir.