5 liranın üstündeki o not Yürek yaktı! İşten çıkarılan vatandaş derdini son parasına döktü

TAKİP ET

Konya'da 5 liranın üstüne yazılan not görenlerin yüreğini burktu. CHP Uşak Milletvekili Özkan yalım, 5 TL'lik banknotu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bu vatandaş şimdi ne yapsın? Ne yesin? Ne içsin?" diye sordu.

Reklam
Reklam

Konya'da işten çıkarıldığını söyleyen bir vatandaşın cebinde 5 TL'lik banknotun üzerine yazdığı not sosyal medyanın gündemine oturdu. İşsiz kalan vatandaş ve su cebindeki son parası ile ekmek aldığını belirterek 5 TL'lik banknotun üstüne şu notu düştü; "Cebimdeki son param bu 5 lira ile ekmek aldım. Ne acı". CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım daha 5 TL'lik banknotun resmini sosyal medya hesabından paylaşarak bu vatandaş şimdi ne yesin ne içsin diye sordu.

Artan enflasyon rakamlarına bağlı olarak düşen Alım gücü vatandaşları isyan etme noktasına getirdi. Ne yazık ki her gün sosyal medyada trajik hikayelerde gündeme gelmeye devam ediyor. Konya'da yaşanan olayda işsiz kaldığını söyleyen bir vatandaşın 5 TL'lik banknot üzerine yazdığı not Yürek burktu.

Cebimdeki son para

Sosyal medyada paylaşılan ve büyük Yankı uyandıran 5 TL'lik banknotun üzerine yazılı "Konya'da geçen ay işten çıkarıldım. Cebimdeki son param bu 5 lira ile (2) ekmek aldım. Ne acı" not görenlerin yüreğini burktu.

CHP'li vekil de paylaştı

Sosyal medyanın gündemine oturan 5 TL'lik banknot o CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “AKP'nin kalesi Konya'dan elimize ilginç bir para geçti. Hakikaten ne acı bir durum değil mi? Bu vatandaş şimdi ne yapsın? Ne yesin? Ne içsin? Hani sosyal devlet anlayışı? Hani sizin işsizlik sigortası fonu?" notunu düşen Özkan Yalım’ın bu ifadeleri beğeni rekoru kırdı.