50 yaş üzerindeki herkese para ödeniyor! Bu bankalara giden vatandaşlar paraları ceplerine atıyor

TAKİP ET

Son dakika haberine göre 50 yaş üzerindeki herkese para ödeniyor! Bankalar SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli vatandaşlarımıza maaşlarına ek olarak para veriyor. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Son zamanlarda oldukça fazla bir şekilde artış gösteren enflasyon rakamları sonrasında emekli vatandaşlarımız adeta karın tokluğuna yaşamakta. Bu anlamda bankalar yardıma koşuyor. Yapılan kampanyalarla emeklilerin maaşlarına ek olarak para veriliyor. Sayfamızda vereceğimiz 2 banka emekli vatandaşlarımıza promosyon ödemesi yapıyor.

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Şekerbank'tan emekli promosyonlarında yenilik! 2.700 TL hesaplara yatırılıyor!


Emeklilerin yüzü gülüyor. Tam 2 bin 750 TL verilecek. TEB promosyon miktarı nedir? TEB emekli promosyonu ne kadar?





Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran koronavirüs sonrasında, yaşanan gelişmeler Rusya-Ukrayna savaşı her şeyi alt üst etmiş durumda. Bu yaşananlar ülkemizi de yakından etkilemeye devam ediyor. Enflasyon oranlarının inanılmaz şekilde artması sonrasında emekliler artık bir şey alamaz vaziyete geldi. Sevindirici haber ise 2 banka tarafından verildi. İşte haberimizde verdiğimiz bankaların emekliler amacıyla sağladığı kampanyaların merak edilen bütün detayları. 


 

Türkiye İş Bankası ödeme yapıyor 


Emekli olmuş kişilere nakit desteğinden yararlanmak ve çoğu avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlanmak amacıyla emeklilere cazip alternatifler veriliyor. Haziran sonuna kadar müraacat edenler 2.500 TL nakit promosyon fırsatından yararlanabilecekler. 

1.500 TL’den düşük maaşlar amacıyla 2.250 TL, 1.500 - 2.5000 TL arası maaşlar amacıyla 2.375 TL ve 2.500 TL üzeri maaşlar amacıyla 2.500 TL promosyon ödemesi yapılması öngörülüyor. 


 

Denizbank ödeme yapıyor 


Denizbank tarafından resmi web internet sitesinde açıklama yer aldı. Verilen haber ile birlikte emekli vatandaşlarımızın maaşlarına ek olarak nakit para ödeneceği belirtildi. 

·    1.500 TL’den daha düşük emekli maaşı alanlara: 1.475 TL verilyor 

·    1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.650 TL verilyor 

·    2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 1.750 TL verilyor