58 yaşındaki Hülya Avşar 250 bin TL karşılığında genç kıza dönüştü

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı ve Oyuncu Hülya Avşar, yeni klibi 'Yapma Aşkım' için kesenin ağzını açtı. Klibinden görüntüler sosyal medyaya damga vuran Hülya Avşar, 250.000 lira vererek 20'lik Bir genç kıza dönüştü. Hülya Avşar'ın son fotoğraflarını görenlerin ağzı açık kaldı.

Reklam
Reklam

Oyunculuk ve Şarkıcılık arasında mekik dokuyan Hülya Avşar son klibi ile sosyal medyada büyük Yankı uyandırdı. yapma aşkım isimli şarkısına klip çeken Hülya Avşar Bu şarkının klibi için adeta kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Ünlü şarkıcı klip çekiminde özel teknikler kullanırken 250.000 lira ödeyerek adeta bir genç kıza dönüştü.

GENÇLİĞİN SIRRI PARADA

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yeni klibi yapma aşkım için kamera karşısına geçtiğini duyurmuş ve klibinde Hande kısa görüntüler paylaşmıştı. Instagram hesabından sette çekilmiş yeni fotoğraflarını yayınlayan Hülya Avşar'ın son halini görenlerin ağzı açık kaldı. 58 yaşındaki Hülya Avşar yeni klibinde adeta 20'lik bir genç kıza dönüştü. Hülya Avşar'ın bu gençliğini ve güzelliğini Sırrı ise paradan geçiyor.

250.000 TL ÖDEDİ

Alınan bilgiye göre Ünlü şarkıcı Hülya Avşar yeni klibi için kesenin ağzını bir hayli açtı. Klibinde özel teknikler kullanılmasını isteyen Hülya Avşar tam 250 bin TL ödeyerek genç kız gibi göründü. Hülya Avşar'ın son halini görenler ise “para nelere kadir” yorumlarını yaptı.