5G bağlantısı ve değiştirilebilir pil ile Samsung Galaxy XCover6 Pro geliyor

TAKİP ET

Samsung Galaxy XCover6 Pro'nun yeni görüntüleri yayınlandı. 5G bağlantısı ve değiştirilebilir pil özellikleri ile dikkat çeken Samsung Galaxy XCover6 Pro heyecanla bekleniyor.

Reklam
Reklam

5G destekli ilk dayanıklı Samsung akıllı telefon, yeni Galaxy XCover6 Pro ile karşınızda ve bir 2022 akıllı telefondan beklediğiniz özelliklerin çoğunu getiriyor. Ekrandan başlayarak, XCover6 Pro, FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç PLS LCD getiriyor. Arttırılmış dokunma hassasiyeti ile XCover6 Pro'nun ekranı, eldiven veya ıslak ellerle bile kolayca çalıştırılabilir. Ekran ayrıca en yeni Corning Gorilla Glass Victus+ ile korunmaktadır.

Gerçek XCover tarzında, telefon hem IP68 suya hem de toza dayanıklı ve MIL-810H uyumludur. Telefonun listelenen boyutları 168.8x79.9x9.9mm ve 235 gram ağırlığa sahip.

XCover6 Pro ayrıca hem 5G hem de Wi-Fi 6E'yi destekler. 6GB RAM ve microSD ile genişletilebilen 128GB depolamanın yanı sıra Snapdragon 778G yonga seti tarafından desteklenmektedir.

Hareket halindeyken pilleri değiştirebilmeniz için çıkarılabilir bir plastik arkalığın arkasına oturan 4.050 mAh pil var. Birlikte verilen kabloyla telefonu 15W'a kadar şarj edebilirsiniz ve telefon, altındaki iki pogo pimi aracılığıyla bağlanan tescilli aksesuarları da destekler. Şarj cihazı ayrıca satılırken, telefon kutuda yalnızca bir USB-C kablosu ile birlikte gelir. Özel özelliklerden bahsetmişken, XCover6 Pro ayrıca programlanabilir bir bas-konuş düğmesi de getiriyor.

Kamera bölümü, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 MP ultra geniş açılı kameranın yanında bulunan f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 MP ana kamera tarafından yönetiliyor. Ön tarafta su damlası çentik içine yerleştirilmiş 13 MP'lik bir selfie kamerası var. Yazılım önü, üstte OneUI ile Android 12 ile kaplıdır. Dikkat çeken diğer özellikler arasında hoparlör güçlendirme modu, kulaklık girişi ve Samsung DeX desteği yer alıyor.

Ne yazık ki, Samsung henüz herhangi bir fiyatlandırma detayı paylaşmadı. Telefonun Temmuz ayından itibaren Avrupa, Asya ve Orta Doğu'daki belirli pazarlarda satışa sunulacağını biliyoruz. Söylentilere göre cihazın fiyatı 600€ civarında. Samsung'un XCover6 Pro'yu 13 Temmuz'da Galaxy Tab Active4 Pro tablet ile birlikte resmi olarak duyurması bekleniyor.