6 aylık hamile Hazal Kaya'dan üzücü haber! Kimse bunu beklemiyordu, duyanlar çok üzüldü!

TAKİP ET

Ali Altay ile evli bir mutluluk yaşayan Hazal Kaya 2. Çocuklarını kucağına almaya hazırlanırken üzücü bir paylaşım geldi. Görenler inanmak istemedi. İşte Hazal Kaya'nın yaptığı paylaşım…

Reklam
Reklam

2019 yılında Ali Altay ile hayatlarını birleştiren Hazal Kaya, yine aynı yıl içerisinde ilk çocukları Fikret Ali’yi kucaklarına alarak anne ve baba olma duygusunu tadarak tam bir aile olmuşlardı. Şimdilerde 6 aylık hamile olan Hazal Kaya ve Ali Altay çiftinin bir kız çocukları olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra Hazal Kaya kızının isminin Süreyya Leyla olacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile sevenlerine duyurmuştu.

Sevenlerini üzen haber geldi

 Kızlarını kucaklarına almalarına az bir zaman kala Haza Kaya’dan sevenlerini üzen bir paylaşım geldi. Duyanlar çok üzüldü. Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile hasta olduğu ve evinde dinlendiği ortaya çıktı.

Hamileliğini duyurmadan önce de bir rahatsızlığı vardı

Hazal Kaya hamile olduğunu sevenleriyle paylaşmadan önce de sağlık sorunları yaşadığını ve toparlamaya çalıştığını dile getiren bir paylaşımda bulunmuştu.