6'lı masa toplantısı öncesi Meral Akşener'den CHP'li isimlere sert tepki

TAKİP ET

Merakla beklenen 6'lı masa toplantısı bugün yapılacak. Toplantıda aday belli olup olmayacağı merak konusu olurken Meral Akşener toplantı öncesi CHP'li isimlere sert tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Uzun bir aradan sonra 6'lı masa bugün bir kez daha toplanacak. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliği yapacak. Toplantıda Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili bir karar alınıp alınmayacağı merak konusu. Ancak toplantı öncesinde iyi parti lideri Meral Akşener’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Meral Akşener konuşmasında CHP'li bazı isimlere sert çıkarken, "Kendilerini muhalif olarak tarif ediyorlar ama açıkçası, o dil, iktidarın ekmeğine yağ sürüyor. Burada iyi niyet görmüyorum" dedi.

2023 seçimleri için artık geri sayım başlarken muhalefet Cephesi'nde çalışmalarda hızla devam ediyor. Altılı masa uzun bir aranın ardından bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde bir kez daha bir araya gelecek. Altılı masa toplantısında cumhurbaşkanı adayı belirlenip belirlenmeyeceği Milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Ancak Geçtiğimiz günlerde CHP ve iyi Parti Cephesi'nde yapılan açıklamalar gündemi olmuştu. Bugün gerçekleşecek olan kritik Zirve öncesinde iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CHP'li isimlere yüklendi

Uzun bir aradan sonra Bugün tekrar yapılacak olan altılı masa toplantısı öncesi iyi parti lideri Meral Akşener Cumhuriyeti açıklamalarda bulundu. Meral Akşener açıklamasında CHP'li isimlere yüklenirken Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili Tartışmalara da değindi. Meral Akşener’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde; "Şu ana kadar hiç konuşulmadı. Bugün itibarıyla da böyle bir şey beklemiyorum. Fakat CHP’nin, özellikle medyada destekçisi olan insanlar var. Hem onlar, hem de CHP yöneticileri, doğal olarak genel başkanlarını aday olarak görmek istiyor. Parti yöneticisi arkadaşlarımız bu konudaki görüşlerini daha mutedil bir dille, dikkatlice ifade ediyorlar. Ancak medyada öne çıkan ve kendilerini CHP’nin sözcüsü gibi gören bazı isimlerin özensiz bir dil kullandıklarını görüyorum. Hassas bir dönemde, herkesin sözlerine dikkat etmesinde yarar görüyorum. Çünkü, partide bir sorumlulukları olmadığı halde, milletimiz o isimlerin sözlerini, partinin görüşü gibi algılıyor. İncitici bir dilleri var. " dedi.