6 Mayıs ufkayolculuk.com: Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları nedir? Ufka Yolculuk sınav sonuçları öğren!

TAKİP ET

​​​​​​​6 Mayıs ufkayolculuk.com: Ufka Yolculuk 6 Mayıs Cuma çevrimiçi imtihan neticeleri binlerce aday doğrultusundan merakla bekleniyor.  Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları her yıl değişik bir hususta yarışma yaparak toplumda farkındalık oluşturmaktadır. 1. aşama sınav sonuçları ise ufkayolculuk.com adresinden öğrenilebiliyor. İşte Ufka Yolculuk sınavı taban tavan puanları ve sıralamalar...

Reklam
Reklam

6 Mayıs ufkayolculuk.com: Ufka Yolculuk imtihan sonuçları ile ilgili aramalar sürat kazandı. 1. adım Ufka Yolculuk imtihan sonuçları taban puanları ufkayolculuk.com adresinden duyuruluyor. Yüzbinlerce öğrencinin giriş yaptığı Ufka Yolculuk imtihan sonuçları siteden duyurulacak. Soruları ve cevapları Ufka Yolculuk youtube kanalında yayınlanacak. İşte Ufka Yolculuk imtihan sonuçları...


 

Ufka Yolculuk sınav sonuçları


Sınav neticeleri 6 Mayıs'da açıklanacak. Soruları ve cevapları Ufka Yolculuk youtube kanalında yayınlanacak olan yüzbinlerce katılımcının beklediği sınavın neticeleri ise 6 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de ufkayolculuk.com sayfasından açıklanacak.
 

Ufka Yolculuk sınavı için 2. aşama olacak 


2. Aşama Sınava, kategorisinde ülke bazında ilk 10.000'e giren yarışmacılar ile il bazında ilk 15'e giren yarışmacılar katılabilecek. 2. Aşama imtihan salgın hastalık tedbirleri kapsamında 23 Mayıs 2021 tarihinde tespit edilen imtihan merkezlerinde randevulu olarak gerçekleştirilecek, salgın tedbirlerinin imtihanı gerçekleştirmeye imkân vermemesi halinde imtihan ileri bir tarihe ertelenecek.


 

Ufka Yolculuk sınavı ödülleri nedir?


Türkiye çapında her kategoride laptop, elektrikli kaykay, bisiklet, bluetooth kulaklık, akıllı saat ile il bazında ise binlerce mükafat, 2. Aşama imtihan sonuçlarına göre verilecek. 10. Ufka Yolculuk Türkiye geneli mükafat töreni sıhhat koşullarının el verilen imkanlara göre 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Salgın hastalık kapsamında alınan tedbirler nedeniyle mükafat törenin gerçekleştirilememesi durumunda ilk 3 derece mükafatleri de dahil olmak üzere tüm mükafatler yarışmacılara posta yolu ile ulaştırılacak.


 

Ufka Yolculuk yarışması 


Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları her yıl değişik bir hususta müsabaka düzenleyerek toplumda farkındalık oluşturmaktadır. Geçen yıl müsabakası oluşturulan "Güzel Ahlâk" hususunun bir bütünleyeni olarak bu yıl müsabakamızın hususu "ADAP" olarak belirlenmiştir.

Adap, insana, cemiyet amacıyla saygın bir fert olarak yaşayabilmek amacıyla lâzım olan nezâket kurallarını öğreten, insanî ilişkilerde uyulacak ölçülü ve nazik davranışların şeklini meydana koyan, şahsı toplum amacıyla da erdemli ve hürmete lâyık kılan söz, iş ve davranış biçimlerini amacıyla alan mühim bir kurallar bütünüdür. Geçmişten şu zamana kadar hem toplumu hem de insanı yücelten vazgeçilemez bir değerdir.

6 MAYIS UFKA YOLCULUK SINAV SONUÇLARI

UFKA YOLCULUK YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ