6 Mayıs Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Mayıs haftanın birincisi kim oldu?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Mayıs haftanın finali başlıyor. Yemekteyiz bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı da şimdiden merakla aranıyor. Hafta başından bu yana mücadele eden beş yarışmacıdan biri bugün birincilik ipini göğüsleyecek ve 15 bin TL para ödülünün sahibi olacak. Peki, 6 Mayıs Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Mayıs haftanın birincisi kim oldu?

Reklam
Reklam

6 Mayıs Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 6 Mayıs haftanın birincisi kim oldu? TV8 ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumu ile hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında haftanın finali bölümü başlıyor. Bu hafta da en yüksek puanları toplayan yarışmacı haftanın birincisi olacak ve 15 bin TL para ödülünü kazanacak. Hem yarışmacıların hem de Zuhal Topal’ın verdiği puanlar toplanacak ve birinci belli olacak. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz 6 Mayıs 2022 bu hafta kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu?
 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 6 Mayıs 2022 birincisi kim oldu?


Zuhal Topal’ın sunuculuğunu üstlendiği ve hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz haftanın finali başladı. Haftanın son yarışmacısı bugün performansını gösterecek ve büyük final başlayacak. Hem Zuhal Topal’ın hem de yarışmacıların verdiği puanlar haftanın birincisini belirleyecek. 6 Mayıs Yemekteyiz bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı ilerleyen dakikalarda haberimizde olacak.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ödül ne?


Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında her hafta bir yarışmacı haftanın birincisi oluyor ve aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oluyor. Bu hafta da 5 yarışmacı büyük ödülü kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdi. Büyük ödül ise 15 bin TL olarak veriliyor.