6 saat morgda kalan adamın sağ olduğu anlaşıldı!

TAKİP ET

Trafik kazası geçiren ve öldüğü tahmin edilen bir adam morga alındı. Geçen 6 saatin ardından adamın yaşadığı anlaşıldı ve morgtan çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Hindistan'da filmlere konu olabilecek bir olay yaşandı. Ülkenin Uttar Pradeş eyaletindeki Moradabad kentinde geçtiğimiz cuma günü bir trafik kazası geçiren 45 yaşındaki Srikesh Kumar isimli bir kişi, kaldırıldığı hastanede kendisini muayene eden doktor tarafından ölü olarak ilan edildi.

Kumar'ın hayatını kaybettiği bilgisinin doktor tarafından kesinleşmesi sonrası cenazesi morga kaldırılırken Kunar'ın ölüm haberi de ailesine bildirildi. O sırada Kumar'ın cesedi morgun içindeki donduruculara nakledildi.



Srikesh Kumar'ın ailesi hastaneye gelerek Kumar'ın otopsisi yapılması için evrak işlerini başlattı. O sırada 6 saat boyunca dondurucunun içinde bekletilen Kumar'ın ölmediği ve hayatta olduğu ortaya çıktı.

Hastanenin Tıbbi Müfettişi ise konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada acik sağlık görevlisinin Srikesh Kumar'ı muayene ettiğini ve şahısta herhangi bir yaşam belirtisi bulunamadığı için ölü olarak ilan edildiğini söyledi. 45 yaşındaki adamın aslında ölmediğini ve hayatta olduğunun tespitinin yapılması sonrası ise tedavisine yeniden başlanıldığını belirten müfettiş, hastanın şuan komada olduğunu kaydetti. Hindistan polisi ise olayla ilgili bir soruşturma başlattı.
 

hindistan 6 saat morg