7 Nisan Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı?

TAKİP ET

Günlerdir yayın akışı hakkında süren tartışmanın ardından Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor! İşte RTÜK'ün aldığı yeni karar…

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde kadına şiddet ve buna teşvik gibi birçok konuda hakkında 5 bölüm yayın durdurma ve kanal için yüklü para durdurma kararı alınmıştı! Show TV kanalının avukatları Pazartesi sabah mahkemeye itirazda bulunmuşlardı! Konu hakkında karar alındı! İşte detaylar…

Cuma akşamlarının zirvesini kapan ve izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti Nursema’nın zorla istemediği biri ile evlendirilmesinin ve bunun ardından şiddet görerek camdan atılması ile RTÜK kolları sıvadı! Geçtiğimiz günlerde ceza netleşti ve Show TV için yüklü miktarda para cezası uygulanırken Kızılcık Şerbeti 5 kez yayın durdurma kararı almıştı! Show TV’nin avukatları Pazartesi sabah itibari ile mahkemeye itirazda bulunmuştu!

KARAR ÇIKTI

Mahkeme avukatların itirazını değerlendirerek kararını verdi ve Kızılcık Şerbeti hakkında verilen cezayı durdurma kararı aldı!

7 NİSAN YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Milyonların merakla beklediği güzel haber az önce paylaşıldı! Mahkemenin ceza durdurmasının ardından; Kızılcık Şerbeti bu akşam (7 Nisan) 20.00’dan itibaren izleyicileri buluşacak!