7000 TL nakit para ödemesi bağlamında 2 gün kaldı! Başvuru yapmayanlar TC kimlik numarası ile hemen yapsın!

TAKİP ET

Son dakika haberine göre işlemler yapılacak! 7000 TL nakit para ödemesi bağlamında 2 gün kaldı! Başvuru yapmayanlar TC kimlik numarası ile hemen yapsın!

Reklam
Reklam

Son dakika haberine göre vatandaşlara 7.000 TL verilecek.  Şekerbank, yapmış bulunduğu duyuru ile eş güdümlü 2 gün içinde müracaat yapan vatandaşlar anında gelir belgesiz onay vereceğini açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Şekerbank bağlamında müracaatınızı gerçekleştirerek tüketici kredisi kullanabilecek ve 3 sene vadeye kadar süratli bir şekilde bu banka üzerinden kredi almış olacaksınız. Şekerbank bağlamında tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar müracaatlarını yapıldıktan sonra anında ne kadar onay aldıklarını, cep telefonlarına gelecek olan mesaj ile görebilmektedir.

Faizler dip yaptı! Vatandaş akın etti! İşte Ziraat Bankası ve Halk Bankası 20 bin TL, 50 bin TL, 100 bin TL düşük faizli ödeme tabloları


Nakit desteği anında hesaba yatıyor! Bankaya gitmeye gerek yok evden tek tıkla 10.000 TL alın


Dört Bankadan Borçlulara Müjde! Borçlar Siliniyor Hemen Başvurun


Meclis'te kabul edildi! 24 yaş üzeri için süper haber bugün geldi! Banka 12.000 TL ihtiyaç kredisi şartsız veriyor!


Tam 5 banka harekete geçti! SMS ile başvuru yapanın 30.000 TL'ye kadar olan tüm borçları kapatılıyor! Bu haber herkesi coşturur!




 

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu 


7000 TL nakit para ödemesi bağlamında 2 gün kaldı! Başvuru yapmayanlar TC kimlik numarası ile hemen yapsın! Şekerbank üstünden kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara SMS atarak süratli bir şekilde bu banka üstünden tüketici kredisi kullanabiliyor. Cep telefonunuz üstünden mesaj atarak, tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara ayrıca, atmış oldukları mesajda, ücret ödemektedirler.  

Şekerbank SMS ile kredi müracaatı yapma imkânı vererek müracaat gerçeklştirmeyi süratli ve daha basit bir duruma getiriyor. Kısa mesaj yolu ile bankanın istediği anahtar kelimeyi bankaya ileterek ön müracaatta bulunabilirsiniz. 



SMS bankacılığı ile çoğu banka prosedürü yapılabilirken bundan sonra kredi müracaatı da yapılabiliyor. Bankaya gitmeye vakti olmayan ya da sıra beklemek istemeyen banka müşterileri SMS yolu ile gereksinimleri olan kredi amacıyla müracaat yapıyorlar. Şekerbank müşterisi olan ya da olmayan vatandaşlara SMS yolu ile kredi müracaatı yapma imkânı tanıyor. 

SMS ile gerçekleştireceğiniz başvurunuz ardından kredinizi almak amacıyla şubeye gitmeniz gerekir. Bunun yanısıra Şekerbank, SMS ile kredi müracaatı yapan müşterilerine zorunlu olarak hayat sigortası da yapıyor. Kredi çeken müşterilerden bu hayat kredisi poliçesinin yıllık tutarı da temin ediliyor.