8 yıldır komadaydı Kenan Işık'ın son halini görenler kahroldu! Öldü denirken komadan çıkıp Bodrum'da yakalandı gören hortlak sandı!

TAKİP ET

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu olarak hafızalara kazınan, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonrası bitkisel hayata giren Kenan Işık'ın, Bodrum'da son halini görenler küçük dilini yuttu.

Reklam
Reklam

Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve tiyatrocu Kenan Işık, 72 yaşında ancak hayatının son 8 yılı komada geçti. Türkiye’de oyunculuk dendiğinde parmakla gösterilen isimlerden biri olan Kenan Işık pek çok dizi filmde rol alsa da, tüm Türkiye onu şu sıralar Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’le tanıyor. Kendisi has üslubu, jest ve mimikleriyle bir döneme damgasını vuran Kenan Işık’ın spor salonunda geçirdiği bir kaza sonrası bitkisel hayatı girmişti. Herkes son durumunu, ölüp ölmediğini merak ederken, Kenan Işık’ı Bodrum’da gördüklerini iddia edenlerin attıkları tweetler kısa sürede elden ele yayılınca ortalık karıştı. Peki Kenan Işık’ın son hali nasıl? İşte kahreden o görüntü…



BODRUM’DA MI GÖRÜLDÜ?


1 Ekim 1947 yılında dünyaya gelen Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları kadrosunda katıldı. Sonrasında da oyunculuk macerasına uzun bir süre tiyatro sahnelerinde devam etti. Yeni Yüzyıl, Akşam, Yeni Binyıl gibi gazetelerde çalıştıktan sonra, Gülben Ergen ve Haldun Dormen’in kadrosunda yer aldığı Dadı dizisinde rol almaya başlayan Kenan Işık ardından 2005 yılında Star TV Ana Haber’i sundu.

Sızı, Süper Baba, Tatlı Hayat, Belalı Baldız, Sıcak Saatler gibi dizilerde rol alsa da Kenan Işık, o zamanki adı Kim 500 Bin İster olan, güncel adı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunmasıyla hafızalara kazındı. Kendisine has jest ve mimikleriyle bir ekol haline gelen Kenan Işık, 21 Mart 2014 günü saunaya girerken fenalaştı ve düşüp, kafasını yere çarptı. Kazanın ardından hemen ameliyat olan Kenan Işık o gün bugündür komada. Son sağlık durumu hakkında tüm detaylar merak edilen Kenan Işık’ın Bodrum’da görüldüğü iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Peki Kenan Işık iyileşti mi?


 

KENAN IŞIK DEĞİL AMA…


Sonrasında gerçek ortaya çıktı. Bodrum’da görülen kişinin Kenan Işık değil, Kenan Işık’a çok benzeyen kardeşi Memet Cengiz Işık olduğu gerçeği ortaya çıktı. Bir süre önce ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in ‘durumu stabil’ açıklaması yaptığı Kenan Işık’ın son hali ise merak konusu. Bir süre önce sosyal medya yayılan ve Kenan Işık’a ait olduğu iddia edilen bir görüntü kendisinden gelen tek haber. İşte Kenan Işık’a ait olduğu iddia edilen o görüntü.