95.dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? EGM sonuç sorgulama nasıl yapılır?

TAKİP ET

Son zamanlarda rövanşta olan Özel Güvenlik Görevlileri için oluşturulan sınavlar tamamlandı. ÖGG 95.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava katılım sağlayan kişilerin merakla beklediği sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. İşte, 95.dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Reklam
Reklam

Özel Güvenlik Görevlilerin girmekle yükümlü olduğu sınavlar tamamlandı. Bunun neticesinde ise sonuçlara gözler çevrildi. ÖGG sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacaktır. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair net tarih verildi mi? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

95.dönem ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Görevlileri için yapılan sınav tamamlanmasının ardından sonuçlar için net tarih açıklanmadı. Geçen sene 94.dönem ÖGG sınavı 17 Ekim de gerçekleştirilirken sonuçlar ise 5 Kasım da açıklandı. 18 gün süren bu süreçte bu sene için beklenmektedir. Bu durum da 95.dönem ÖGG sonuçlarının 6 Ocak tarihinde açıklanması beklenmektedir. 

95.dönem ÖGG sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınavları da Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sayfasından açıklanacaktır. Adaylar sonuçlarını öğrenmek için TC kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bilgileri doğru şekilde tamamlandıktan sonra sonuç sayfası açılacaktır. 

95.dönem ÖGG sonuçları Güvenlik sınav sonuçları EGM sonuç sorgulama