A101, BİM, ŞOK ve Migros marketlerde ekmek satmak yasaklandı mı?

TAKİP ET

Marketlerden sigara ve ekmek almak isteyen vatandaşlar bu satışların yasak olup olmadığını merak etti. Vatandaşların sıklıkla alışveriş yaptıkları zincir marketlerde ekmek satışının yapılıp yapılmadığı araştırmaya başladı. Peki A101, BİM, ŞOK ve Migros marketlerde ekmek satmak yasaklandı mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Marketlerden sigara ve ekmek almak isteyen vatandaşlar bu satışların yasak olup olmadığını merak etti. Vatandaşların sıklıkla alışveriş yaptıkları zincir marketlerde ekmek satışının yapılıp yapılmadığı araştırmaya başladı. Zincir marketlerde ekmek satışı ile alakalı yeni kararlar alındı. 

A101, BİM, ŞOK ve Migros marketlerde ekmek satmak yasaklandı mı?
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, 27. Olağan Genel Kurulu'nda küçük esnafı canlandırmak amacıyla atılacak adımları anlattı. Mahalle bakkallarının yaşamış oldukları sorunlar hakkında yeni çalışmalar yaptıklarını söyleyen Bendevi Palandöken, bakkalların taleplerini karşılamak ve sorunları çözmek amacıyla hükümetle beraber çalışma yaptıklarını belirtti. Yapmış oldukları çalışmanın önümüzdeki günlerde Meclis’e gelerek yasalaşacağını açıklayan Palandöken, yapmış oldukları düzenlemeyle beraber zincir marketlerde ekmek ve sigara satılmayacağını, ekmek ve sigara satışlarının sadece bakkallarda yapılacağını söyledi. 

Marketlerde ekmek satışı yasaklandı mı zincir market ekmek