AAA Coin nedir, projesi ne? Moon Rabbit Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Moon Rabbit, blok zincirlerini ve dağıtılmış protokolleri birbirine bağlayan ve herhangi bir dijital varlık veya verinin sorunsuz transferine izin veren bir sistem olan dünyanın ilk Metachain'ini kurdu. AAA Coin nedir? AAA Coin ve Moon Rabbit Token hakkında bilgileri sizler için derledik.

Reklam
Reklam

Moon Rabbit'in ana zinciri, birden fazla Yargı Yetkisini, benezersiz dağıtılmış defterleri ve protokolleri paralel olarak güvence altına alan ve doğrulayan, uzmanlaşmaya ve büyük ölçeklenebilirliğe izin veren Tapınaklar tarafından destek almaktadır. 

Herkese açık SDK’ler, açık kaynaklı araç takımları, API’lar ve belgeler, dakikalar içinde kendi blok zinciri ve kripto para biriminin başlatılmasına izin vermektedir.

Moon Rabbit EVM, çalışması için aşağıdakileri kullanan bir yardımcı program belirtecine sahiptir: 

Akıllı sözleşmesinin gaz ölçümünün desteklenmesi, 

Zincir üstü yönetişim, 

Platformun üzerinde çalışabileceği merkezi olmayan bir düğüm altyapısının oluşturulması için derleyicileri teşvik etmek ve mekaniği güçlendirmek, 

Ağ işlem ücretleri için ödeme. 

Moon Rabbit EVM, bu işlevler için bir AAA belirtecine sahiptir. Bu belirteç, ana ağ AAA belirteci veya Ethereum ERC20 belirteciyle bire bir karşılaştırılabilir. Ayrıca köprü aracılığıyla Ethereum’dan transfer edilebilir. 

AAA coin nedir? 

AAA, Moon Rabbit platformunun ana ağ belirtecidir. AAA’nın Moon Rabbit Public Forum ve Referanda aracılığıyla yönetişim mekanizmalara, AAA sahipleri topluluğunun ağı ve daha geniş ekosistemi yönlendirmeye yardımcı olması için bir danışma süreci sağlar. 

AAA toplam arz miktarı 8.888.888.888 AAA token’dir. AAA Coin satın almak için Gate.io borsasından bağlantıya tıklayarak ulaşabilir ve indirimli olarak kayıt olabilirsiniz. 

aaa coin moon rabbit moon rabbit token kripto para