ABD'de herkes şokta! İlkokul öğretmeni 13 yaşındaki öğrencisiyle 3 yıl boyunca ilişki yaşadı

TAKİP ET

ABD'de sapık öğretmen skandallarına bir Yenisi daha eklendi. İlkokul öğretmeni olan Marka Bodine, İddiaya göre o dönem 13 yaşında olan 1 öğrencisi ile 3 yıl boyunca cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. ABD'de yargılanan kadının hamile olduğunun ortaya çıkması ile birlikte ceza davasının ertelendiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

ABD'nin Teksas eyaletinde bir ilkokulda öğretmenlik yapan Marka Bodine isimli öğretmen, 13 yaşındaki bir çocukla 3 yıl boyunca ilişkiye girdiğini itiraf etti. Hapis cezasına çarptırılan kadının cezası hamile kaldığının ortaya çıkması ile birlikte ertelendi. Yerel kaynaklara göre kadının şu andaki bebeği başka birisinden. Bölge savcıları öğrencisi ile ilişkiye giren öğretmen için 20 yıl ile 40 yıl arasında hapis cezası talep etti.

ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ KABUL ETTİ

ABD'nin Teksas eyaletinde bir ilkokulda öğretmenlik yapan öğretmen, mahkeme kayıtlarına göre başka bir öğrencisine de tacizde bulunmakla suçlandı. Asıl skandal ise öğretmenim o dönem 13 yaşında olan öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmesi oldu. Okul müdürü ile görüşen öğretmen öğrencisiyle ilişkiye girdiğini kabul ederken öğrencinin ise kendisine özel fotoğrafları ile şantaj yaptığını iddia etti.

MESAJLAŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili inceleme yapan müfettişler hem öğrencinin hem de öğretmenin telefonlarında ikili arasındaki mesajlaşmaların olduğunu tespit etti. Ayrıca görüntülü görüşmede yapan ikilinin görüşmelerinin bir hali müstehcen olduğu da açıklandı. Çocuğun sorguya alınmasının ardından 3 yıllık çarpık ilişki ortaya çıkarken savcılar öğretmen hakkında 40 yıla kadar hapis cezası talebinde bulundu. Ancak kadının başka birinden hamile olduğunun ortaya çıkması ile birlikte ceza ertelendi.