ABD'de yolcu uçağında türbülans dehşeti

TAKİP ET

ABD'nin Arizona eyaletinde bir Hava Yolları'na ait Airbus A330 tipi yolcu uçağı türbülansa girdi. Dehşet anlarında 11'i ağır olmak üzere 36 yolcu yaralandı. Türbülans sonrası uçağın kabini Savaş alanına dönerken o anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

Reklam
Reklam

ABD'nin Arizona eyaletinde Havaiian havayollarına ait yolcu uçağı Phoenix şehrinde türbülansa girdi. Türbülans sırasında 11'i ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı.

Uçaktaki yolcular dehşeti yaşadı

ABD'nin Arizona eyaletine bağlı paonex kentinde 278 yolcusu ve 10 mürettebatı ile Havalanan Airbus A330 tipi yolcu uçağı kalkıştan Kısa bir süre sonra türbülansa girdi. Uluslararası havaalanına yerel saatle 20:50'de iniş yapan uçakta bulunan yolculardan 11'i ağır olmak üzere 36'sı yaralandı.

Türbülans sırasında yaralananlar Arasında 14 aylık bir bebeğin de bulunduğu öğrenilirken Bir de Çocuk olduğu açıklandı. Konuya ilişkin hava yolu şirketinden yapılan açıklamada "Hafif yaralanan yolcu ve mürettebata havaalanında gerekli müdahaleler yapıldı. Bazıları ise hastaneye sevk edildi" denildi.

Yaralılarda bilinç kaybı ve çeşitli yaralanmalar olduğu öğrenilirken 3 mürettebat 20 kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamada uçağın türbülansa girdiği sırada şiddetli fırtına olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.