ABD Senatosu'nda mikrofonu açık unutan Anthony Fauci'den büyük gaf!

TAKİP ET

ABD Senatosu'nda bir konuşma yapan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, mikrofonu açık unuttu ve yaptığı gafla dünya gündeminin birinci sırasında oturdu.

Reklam
Reklam

Koronavirüs pandemi sürecinde eski ABD başkanı Donald Trump ile sürekli polemiğe giren Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, şimdi de yaptığı gaf ile gündeme adını yazdırdı. ABD Senatosu'nda konuşma yapan Fauci, mikrofonunu açık unuttuktan sonra bir gaf yaptı ve olanlar oldu.


ABD Senatosu'nda Cumhuriyetçi Senatör Roger Marshall, kamu görevinde olanlar arasında en yüksek maaşı almakla Fauci'yi suçladı ve ondan mevcut yatırımları içeren mali açıklamayı Kongre'ye sunmasını istedi. Marshall'a cevap veren Fauci ise bu bilginin yıllardır herkese açık olduğunu söyledi Marshall ile küçük bir tartışma yaşadı.


Araya Demokrat Senatör Patty Murray'ın girmesi sonrası tartışma sona erdi diye düşünülürken Marshall, Fauci'yi eleştirmekten vazgeçmediği anlaşıldı. Marshall'ın kendisini eleştirdiği anlarda ise önünde olan mikrofonun açık olduğunu unutan Fauci, Marshall hakkında 'Tanrı aşkına, bu nasıl bir moron!' ifadelerini kullandı.


Tüm Senato bu sözler karşısında şok olurken  Fauci'ye karşı tepkiler yükseldi. 

ABD Senatosu Anthony Fauci Roger Marshall açık mikrofon gaf