Acun Ilıcalı Allahyar'dan vazgeçti! Allahyar Sayyadmanesh'i yerine kimi alacak?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, sahip olduğu Hull City takımına, devre arasında Fenerbahçe'den kiralık olarak Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna dahil etmişti. Ünlü medya patronu Allahyar'ın bonservisini satın alma isteğinden vazgeçti. Takıma Allahyar'ın yerine kim gelecek. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın İngiltere Championship Ligi’nde mücadele de olan takımı Hull City, bu sezon beklenilen performansı sergileyemeyerek istenilen başarıyı elde edemedi. Acun Ilıcalının ekibi, şimdi Şota Arveladze önderliğinde önümüzde ki sezon için hazırlıklara başladı.
 

Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh’ın bonservisini almaktan vazgeçti


Hull City, yeni sezon için kadro yenilemeye bir ayrılık ile başladı. Hull City, İranlı Allahyar Sayyadmanesh’ın beklenilen performansı sergileyememesi sebebi ile bonservisini almaktan vazgeçti. Fenerbahçe’den devre arasında kiralanan İranlı 20 yaşında olan oyuncu,  oynadığı 12 maçta bir gol atabildi.
 

Allahyar’a çok inanmıştı


Allahyar Sayyadmanesh’ın Hull City’e transfer olduğu zaman Acun Ilıcalı, “Bir yeni transferimiz daha halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Sağlık kontrollerinden geçiyor. Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir.” demişti.  Şimdi Allahyar Sayyadmanesh’ın yerini Benjamin Tetteh alıyor.

Allahyar Sayyadmanesh’ın yerini alması için Hull City, 24 yaşında olan Benjamin Tetteh ile görüşmelere başladı. Malatyaspor’un kümes düşmesinden sonra alt ligde oynamak istemediğini belirten Tetteh, Hull City’nin transfer teklifine sıcak baktığını belirtti.