Acun Ilıcalı, boş durmuyor! Tuzak dizisi için bakın kimlerle anlaştı

TAKİP ET

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı yeni sezon için hazırlıklara başladı. Ekranların fenomen yarışmalarına ev sahipliği yapan TV 8 yeni sezonda rakiplerinin dengesini iyice sarsmak için hazırlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmaların yanı sıra reyting listelerini alt üst etmeye gelen 2 dizi de yola çıktı.

Reklam
Reklam

Yeni sezonun başlaması ile birlikte birçok kanal da ard arda yeni diziler ve yarışmaları yayına sokmaya başladı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ise boş durmadı rakiplerine nal toplatmak için iddialı dizileri listeye ekledi. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Akın Akınözü ile anlaşan Ilıcalı, TV8 için bu kez bakın hangi isimlerin kapısını çaldı.

Yeni dizi için anlaşmalar tamam

TV8 kanalı, yeni sezonda bomba bir projeyi dizi severlerle buluşturmak için hazırlıklara başladı. Son olarak Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrolleri paylaşacağı Tuzak dizisi için kolları sıvayan Acun Ilıcalı'nın yeni bir dizi için daha anlaşmalar yaptığı ortaya çıktı.

Yeniden kapısını çaldı, yeni proje için el sıkıştılar

TV8'in en çok ses getiren dizilerinden biri olan ve gerçek hayattaki hikayelerden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir'de başrol olan Engin Öztürk'ün Sıfırıncı Gün isimli projeyle izleyenleri ile yeniden buluşacağı öğrenildi. Polisiye dizisi olduğu iddiaları olan Sıfırıncı Gün dizisinde Berk Cankat ile Yiğit Özşener gibi iki önemli oyuncunun da Öztürk'e yeni dizide eşlik edeceği biliniyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde ün kazanan ve ardından yıldızı parlamaya başlayan Engin Öztürk kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğan oyuncu. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyüyerek Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelerek sonrasında 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okumaya başlayarak, 2012 yılında mezun oldu.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na girmiş ve 2005 yılında mezun oldu. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlayarak konservatuvar eğitimi için çalıştı ve kazandı. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda girdiği tiyatro kolundan geldi.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi, Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına ve ün kazanmasına sebep oldu.

Dizinin 2012 yılında sona ermesinin ardından üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre rolünde oynadı.

2018-2020 yılları arasında Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız dizisinde Levent Topal karakterine hayat verdi. 2019 yılında Yüzleşme dizisi ve 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren Biz Böyleyiz filminde rol aldı.