Acun Ilıcalı'dan Survivor'un ilk ismi geldi! İsmi duyan isyan etti: "Böyle bir ismi nasıl yarışmaya alırsın!"

TAKİP ET

Yeni yıl yaklaşırken, televizyon ekranlarının en sevilen yarışması Survivor'un ilk yarışmacısı belli oldu. İlk ismi herkesle paylaşan Acun Ilıcalı herkeste şok etkisi yaratmayı başardı! Tepkiler çığ gibi büyüyor…

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde genç isimleri geliştirebilmek adına ikinci bir kulübü satın alacağı haberi ile gündeme gelen Acun Ilıcalı bu kez de TV 8 ekranlarının en çok izlenen programı Survivor’un ilk yarışmacısını açıklayarak adından söz ettirdi.

2015’ten beri ekranlarda

Survivor 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında aralıksız devam ediyor. En popüler yarışmaların başında gelen ve TV 8 ekranlarında reyting rekorları kıran yarışmada 2023 yılının ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı 2023 Survivor’un ilk yarışmacısının ünlülerde Berdan Mardini olduğunu paylaştı.

Acun Ilıcalı’dan ters köşe eden hareket!

Acun Ilıcalı ünlülerden ilk yarışmacının Berdan Mardini olduğunu sosyal medyadan açıkladı. Berdan Mardini hakkında öz amcası Şahin Karademir ‘beni öldürmek istiyor’ ve sonrasında katıldığı bir canlı yayın programında eski eşi Fatoş Yeniller hakkında kendisine yöneltilen sorulara sinirlenerek ‘Allah belalarını versin’ sözlerini kullanarak gündeme gelmişti.

Ünlü türkücü Berdan Mardini Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı olarak adını yazdırdı

Acun Ilıcalı Berdan Mardini’nin ilk yarışmacı olacağını açıklarken; “ kendi hesabında paylaşan Mardini; “2023 Survivor sezonunun ilk yarışmacısı Berdan Mardini oldu. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum.” notunu düştü. Acun Ilıcalı’nın paylaşımını kendi hesabında hikayelerine ekleyerek paylaşan Berdan Mardini ise “Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun, bakalım ne maceralar göreceğim” notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Tepki yağdı!

Amcası Şahin Karademir’in yaptığı açıklamalardan kısa bir zaman sonra Acun Ilıcalı’nın Berdan Mardini’yi yarışmaya dahil etmesi herkesi çok şaşırttı. Açıklamaların ardından “böyle bir isim nasıl yarışmaya katılabilir” yorumları çığ gibi büyüyor!