Acun Ilıcalı harekete geçti! Galatasaray'ın eski yıldızı Hull City'e geçiyor!

TAKİP ET

Son dakika bilgilerine göre İngiltere Championship takımlarından birisi olan Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Fildişi orta saha oyuncusu olan ve aynı zamanda 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da oynamış olan Jean Michael Seri'yi kendi takımının kadrosuna almak için harekete geçti.

Reklam
Reklam

Hill City’nin sahibi, ünlü medya patronu Ilıcalı, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı bile. Acun Ilıcalı, Galatasaray’ın eski futbolcusunun Fulham ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Jean Michael Seri’yi sahibi olduğu takıma transfer etmek istiyor.

Football Insider’ın yaptığı habere göre, Jean Michael Seri transferi ile Hull City dikkat çekecek bir hamle planlıyor. Öğrenilenlere göre Ilıcalı da eski Galatasaraylı futbolcuya sıcak bakıyor. Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin Premier Lig hedefleriyle de bu yaz transferlerde etkin olması bekleniyor.

Yolları ayrılıyor

Fulham formasıyla bu sezonu geçiren Jean Michael Seri, Championship’te 33 maçta yer aldı ve 1 gol, 6 asist gibi skor sağladı. Takımının Premier Lig’de yükselmesine büyük katkı sağladı. Ancak Fulham’ın tekrar formasını giymesi için Seri’ye yeni dönem sözleşme teklifinde bulunmayacağı biliniyor. Tecrübeli oyuncu ile yollarının ayrılacağını Fulham açıkladı.



Seri, Galatasaray’da neler yaptı?

Seri, 2019-2020 sezonunda forma giydiği Galatasaray’da 37 maçta oynamıştı. 2 gol, 4 asistlik performans sergilemiş ve ilk dönem israrlı bir görüntü çizmişti. Özellikle Kadıköy’de Fenerbahçe derbisindeki performansı ile taraftarın gönlünü kazanmıştı.