Acun Ilıcalı kolunda servet taşıyor! Kolundaki saatin değeri tam 9 milyon lira

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, 3 gün önce sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum günü sebebiyle baş başa yemek yedikleri bir fotoğrafı paylaşmış ve sevgilisinin doğum günümü kutlamıştı. Doğum günü karesinden çok Acun Ilıcalı'nın kolunda bulunan kol saati gündeme oturdu. Çünkü Acun Ilıcalı kolunda kelimenin tam anlamıyla bir servet taşıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun zamandan beri beraber olan çift magazin basınının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Acun Ilıcalı Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin doğum gününü kutlamak için Birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ancak baş başa yemek görüntülerinden çok Acun Ilıcalı'nın kol saati gündeme oturdu.

Acun Ilıcalı'dan romantik paylaşım

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak doğum günü mesajı yayınlamıştı. Ünlü televizyoncu romantik kareye, "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün... Nice mutlu yılların olsun" notunu düşmüştü.

Kolunda servet taşıyor

Ünlü televizyoncunun Aşk paylaşımı kadar kolunda bulunan saat ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Acun Ilıcalı'nın mavi renkli dikkat çeken saatinin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Kol saatlerini olan düşkünlüğü zaten bilinen Acun Ilıcalı Bu saat için adeta Servet dökmüş. Ünlü televizyoncunun saatinin fiyatı 9 milyon 438 bin 862 TL.