Acun Ilıcalı 'sana yağmurlu günde su yok' dedi Şeyma'nın tırnağına kadar söktü aldı! Artık Acun bank yok! Tek imzada her şeyi bitirdi

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz'la evli olduğu dönem yasak aşk yaşamaya başladığı sonrasında 2017 yılında evlendiği Şeyma Subaşı'ya Ilıcalı'dan gelen son darbe ağızları açık bıraktı.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı ‘sana yağmurlu günde su yok’ dedi Şeyma’nın tırnağına kadar söktü aldı! Artık Acun bank yok! Tek imzada her şeyi bitirdi. Şimdilerde attığı her adımda olay olan bir kadın Şeyma Subaşı. Son dönemde Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan ayrılığı ve Hakan Sabancı’yla aşk yaşadığı iddialarıyla gündem düşmese de onun hayatlarımıza girişi Acun Ilıcalı sayesinde oldu. Henüz lisedeyken düzenlenen bir defilede Acun Ilıcalı ile tanışan Şeyma Subaşı o dönem Ilıcalı’nın sunucusu olduğu Var Mısın Yok Musun’a katıldı. Sonrasında da Acun Ilıcalı’yla aşk yaşamaya başladı. Acun Ilıcalı o dönem ikinci eşi Zeynep Ilıcalı ile evliydi. Zeynep Ilıcalı’dan Yasemin ve Leyla adında iki kızı olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’yla olan ilişkisi nedeniyle, Zeynep Ilıcalı’dan boşandı. O dönem Şeyma Subaşı’nın parmağında tek taşla attığı ‘boşandılar’ paylaşımı hala hafızalarda. Öte yandan Zeynep Ilıcalı, şimdilerin Zeynep Yılmaz’ı, kendi mesleği olan mimarlığı sürdürüyor.

Survivor'a RTÜK'ten öldürücü darbe Acun Ilıcalı 'yandım' dedi ekmek kapısı yayından kaldırıldı! Survivor neden yok diye arayan taş kesildi



Acun Ilıcalı bellerine tenekeyi bağladı Masterchef'ten el salladı! Somer Şef ve Mehmet Şef için yolun sonu! Danilo Zanna ikisini de yedi





Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı uzun bir süre ilişkilerini yürüttükten sonra 2017 yılında evlendi. Ancak bu evlilik çok uzun sürmedi. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, 2018 yılında anlaşmalı bir şekilde boşandılar. Şeyma Subaşı o gün bugündür magazin gündeminden düşmüyor. Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra ilk olarak İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı’nın bu ilişkisi 1 yıl sürdü. İddialara göre Şeyma Subaşı, elini cebine atmadığı, her harcamayı kendisine yaptırdığı için Senia’yı terk etti. Subaşı sonrasın aradığı aşkı iş insanı Mohammed Alsaloussi’de buldu.


İkili öyle bir aşk yaşadı ki birlikte oldukları her an magazin gündeminde yer aldılar. Kimi zaman Şeyma Subaşı sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu, kimi zaman Mohammed Alsouliss nam-ı diğer Meedo’nun dolandırıcı olduğu iddia edildi. Ancak eninde sonunda bu aşk bitti. Şeyma Subaşı’nın adı şimdilerde Hakan Sabancı ile anılıyor.


 

ACUN TEK KALEMDE SİLDİ


Tüm bu süre zarfında Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasındaki maddi bağ kızları Melisa Ilıcalı yüzünden hiç kopmadı. Acun Ilıcalı her ay düzenli olarak Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödüyor. Ayrıca hali hazırda Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl bile TV 8’de Survivor Panorama sunucularından.


Ancak gelin görün ki Acun Ilıcalı Subaşı Ailesi’ne ilk darbeyi vurdu. İddilara göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın babası ile olan ortalığını bitirdi… Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın babası bir süredir bir terlik fabrikasında ortaktı. 2018 yılından bu yana Erzurum’da faaliyet gösterin şirketin yönetim kurulu başkanı Acun Ilıcalı’ydı. Mustafa Subaşı ise yüzde 50 ortağıydı. Ancak Ilıcalı, Subaşı’nın ortalığını tek kalemde bitirdi. Son ortaklık kayıtları incelendiğinde Subaşı'nın ortaklıktan çıktığı görüldü.