Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'ya bağlanıp Furkan Dede'nin canına okudu! Fena kızdı, ağzına geleni söyledi

TAKİP ET

Survivor 2022 all star yarışması hız kesmeden devam ederken yarışmacıların performansı ve yaşananlar da Survivor Ekstra yarışmasında değerlendiriliyor. Survivor Ekstra yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümünde işler biraz karıştı. Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede canlı yayında Ogeday'ın sakatlığının numara olduğunu söyleyince Acun Ilıcalı fena kızdı. Telefonla canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı, Furkan Dede'nin canına okudu.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 all star yarışmasında heyecan hız kesmeden sürüyor ve artık finale çok kısa bir süre kaldı. Finale doğru geri sayım başlarken son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor’da yarışmacılar arasında gerilim de her geçen gün artıyor. Oyunların da giderek zorlaşması nedeniyle bazı yarışmacılar sakatlık yaşayabiliyor. Özellikle bu sezon yarışmacıların fazla hırslı olması ve dikkatli davranmamaları nedeniyle sakatlıkların oldukça fazla olduğu bir yıl oldu. Sakatlanan isimlerden biri de eski şampiyonlardan Ogeday oldu.
 

Ogeday’ın numara yaptığını iddia etti

Yaşanan olay sonrasında Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede Ogeday’ın sakatlanmadığını ve numara yaptığını öne sürdü. Ogeday’ın oyun sırasında zorla yürüdüğünü ancak hemen ardından kazanınca kürek çektiğini söyleyen Furkan Dede, daha önce böyle bir sakatlık görmediğini belirterek, Ogeday’ın sakatlığının kendisi için bir soru işareti olduğunu dile getirdi.
 

Nisa ve Ogeday ilişkisi hakkında olay yorum

Furkan Dede, yaptığı yorumda Ogeday ve Nisa aşkıyla ilgili olarak da konuştu. Nisa’nın potada olmasının sebebinin Ogeday olduğunu söyleyen Furkan Dede, işin bir duygusal yanı olduğunu da belirterek, Ogeday’ın Nisa ile birlikte hareket etmemesini anlamadığını söyledi. Furkan Dede açıklamasının devamında “Ne birlikteyim diyorsun ne değilim, ne seviyorum diyorsun ne sevmiyorum. Bu nasıl ilişki ya" dedi.

Acun Ilıcalı yayına bağlandı

Furkan Dede’nin Survivor Ekstra’da yaptığı bu yorum sonrasında Acun Ilıcalı da sinirlenerek canlı yayına bağlandı. Ilıcalı, "Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun, öyle anlıyorum. Orada bir doktor var adamın mesleği o" diyerek Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede’ye tepki gösterdi.

Furkan Dede’nin doktorun kararıyla değil Ogeday’ın hareketleriyle ilgili bir şüphesi olduğunu söylemesi üzerine Acun Ilıcalı daha da sinirlenirken, "Yaptığı hareket üzerinden eleştirelim de sen bu yayını seyret suratında son derece agresif tavırla Ogeday'ın hareketlerini niyeti bu diyerek... Bunu yapmayın! Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun! Şu hassas dönemde niyetsel bilgi okuma işini bırakalım. Yarışmacıların hakkına giriyor oluyorsun." Dedi.