Acun Ilıcalı transferde resmen Fenerbahçe'ye çalışıyor! Ödeyeceği rakam belli oldu

TAKİP ET

Son dakika transfer haberi… Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'in Fenerbahçe'den yaptığı 2 transferin bedeli ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz sezon satın aldığı İngiliz ekibi Hull City, yeni sezonda Premier Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Sezon hazırlıklarına devam eden kulüp Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar’ı transfer etmişti. İngiliz takımının sahibi Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den yaptığı 2 transfer için ödeyeceği bonservis bedelini açıkladı.

Fenerbahçe 7,5 milyon Euro ödeyecek

Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar transferleri için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedelini bugün açıkladı. Ünlü televizyoncu iki futbolcu için sarı-lacivertli takıma 7,5 milyon Euro ödeyecek. Acun Ilıcalı'nın aynı zamanda geçtiğimiz sezon takımda kiralık oynayan Allahyar için bir sonraki satıştan da Fenerbahçe'ye %50 pay vereceği öğrenildi.

Forvet için tavsiyede bulundu

Acun Ilıcalı sansürsüz futbol isimli programda yaptığı açıklamalarda kongre üyesi olduğu Fenerbahçe'nin gelecek sezonda daha güçlü olması için önemli tavsiyelerde de bulundu. Fenerbahçe'nin Biraz önce kaliteli bir golcüyü takıma katılması gerektiğini belirten Acun Ilıcalı, bulduğu yerde topu içeri sokacak bir forvet arayışı içinde olmalarını önerdi.

Acun Ilıcalı aynı zamanda yakın arkadaşı olan Mesut Özil konusunda da değerlendirmelerde bulunurken dünya yıldızı Bir futbolcunun Fenerbahçe'ye geldiğini ancak öyle ya da böyle istenilen katkıyı sağlayamadığı mı söyledi. Ali Koç'un bu konuda çok fedakarlık yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, gelinen noktada bir yol ayrılığının da kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

TV 8,5 kanalını değiştiriyor

Acun Ilıcalı televizyon dünyasında da gelecek sezon için atacağı adımları anlattı. Ünlü televizyoncu yeni sezonda TV8,5'u spor kanalı yapacağını belirtirken büyük ihtimalle isminin de değişeceğini söyledi.  Çok önemli isimlerin kanalda olacağını belirten Acun Ilıcalı maç görüntülerini de alacaklarını dile getirdi.