Acun Ilıcalı tüm oylama sonuçlarını yayınlayarak tartışmalara nokta koydu

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Batuhan Karacakaya ve annesinin yarışma sonrasında yaptığı paylaşımlara sinirlenmiş ve tepki göstermişti. Acun Ilıcalı'dan bir hamle daha geldi. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu sonrasında Batuhan'ın hakkının yendiğini önünde çıkan iddialara Acun Ilıcalı oy sonuçlarını açıklayarak cevap verdi.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star'da bu sezon şampiyon olan isim Nisa Bölükbaşı oldu. Yarışmadan 3. olarak ayrılan Batuhan Karacakaya ve annesi ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Batuhan'ın hakkının yendiğini iddia etti. İddialar sonrasında çok sinirlenen ve “Kimse bizim namusumuza dil uzatamaz” diyen Acun Ilıcalı ise oylama sonuçları ve oy oranlarını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Nisa Bölükbaşı'nın girdiği her potada birinci olduğu görülüyor.

Oğlu şampiyon olamayınca bizi suçluyor

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star finalinin hemen ardından Survivor ekstra programına katılmış ve yarışmacı ailelerinin yaptığı eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Batuhan'ın annesi ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu. Panaromalar suçlu... Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor; bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz. Batuhan ile ilgili hiçbir problemimiz olmadı. Dediğim gibi anneler, babalar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna'nın annesi bu konuda maşallah çok aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı" demişti.

Oylama sonuçlarını yayınladı

Gündeme gelen iddiaları sonrasında Acun Ilıcalı noter onaylı oylama Sonuçlarına da paylaşabileceğiniz söylemişti. Acun Ilıcalı bugün sosyal medya hesabından Survivor 2022’de büyük oylama dahil olmak üzere oylama sonuçlarını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı paylaşımda da Nisa'nın girmiş olduğu tüm potalarda birinci olduğu görülüyor.