Acun Ilıcalı'ya bir tepkide Adem Kılıççı dan geldi! Takip etmeyi bıraktı

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2022 All Star sezonu geçtiğimiz günlerde final bölümü ile sona erdi. Finalde şampiyon olan isim Nisa Bölükbaşı oldu. Adem Kılıççı finale kadar gelip şampiyon olamazken Acun Ilıcalı'ya tepki gösteren isimlerden biri de o oldu. Survivor 2022 All Star finalisti Adem Kılıççı Acun Ilıcalı'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Reklam
Reklam

TV8 reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2022 All Star'da heyecan dolu, macera dolu bir sezon sona erdi. Survivor 2022 All Star yarışmasında finale kalan isimler Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı oldu. Şampiyonluk ipini göğüsleyen isim ise daha fazla oy alan ve bugüne kadarki oylamalarda da birinci çıkan Nisa Bölükbaşı oldu. Oy sonuçlarının düzmece olduğunu düşünen çok fazla kişi olurken Adem tarafında da gerginlik oldu. Adem Kılıççı Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takip etmeyi de bıraktı.

Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını yayınladı

Survivor 2012 All Star sezonunun sona ermesi ve Nisa Bölükbaşı'nın da şampiyon olarak sezonu tamamlanması ile birlikte çok sayıda iddia peş peşe geldi. Oylama sonuçlarında hile olduğunu söyleyenler de vardı Nisa'nın şampiyon olmayı hak etmediğini de. Ancak Acun Ilıcalı Survivor 2022 All Star yarışmasında hemen ardından Survivor ekstra programına katılarak Nisa’nın en başından beri girdiği tüm potalarda 1. olduğunu söyledi. Gerekirse oy Sonuçlarını da yayınlayacağını belirten Acun Ilıcalı dediğini yaptı ve sosyal medya hesabından noter onaylı oylama sonuçlarını yayınladı. Oylama sonuçları da Nisa'nın Adem'e final oynamasında büyük fark attığını gösteriyor.

Adem Acun’u takip etmeyi bıraktı

Yaşanan tüm bu gelişmeler sonrasında bir hamlede Survivor 2022 All Star finalisti Adem'den geldi. Oylama sonuçlarının yayınlanması sonrasında finalde hezimete uğradığını gören Adem, Acun Ilıcalı'yı sosyal medya üzerinden takip etmeyi bıraktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'yı sosyal medyada hiç takip etmediğini öne sürdü.