Acun Ilıcalı yıllar sonra Okan Turan'ın düğününde takım elbise giydi sosyal medyada olay oldu

TAKİP ET

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan Yırtıcı ile dünya evine girdi. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da düğüne katılan isimler arasındaydı. Her zaman şortla tişörtle görmeye alışık olduğumuz Acun Ilıcalı bu defa düğünde takım elbise giydi. Yıllar sonra Acun Ilıcalı'yı takım elbise ile gören hayranları ise 'Çağla Acun'u değiştirmiş' yorumları yaptı.

Reklam
Reklam

Arda Turan'ın bir dönem Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde rol alan kardeşi Okan Turan Uzun zamandan beri birlikte olduğu Katre Yırtıcı ile dünya evine girdi. Okan Turan Katre Yırtıcı çiftinin düğününde an kareler sosyal medyada paylaşıldı. Özellikle Acun Ilıcalı düğündeki kostümü ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Acun Ilıcalı'nın düğüne sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katıldığı öğrenildi.
 

Yıllar sonra takım elbise giydi

Acun Ilıcalı uzun zamandan beri Siyah tişört ve şort giymesi ile tanımlıyor. Dün akşam yapılan düğün töreni için takım elbise giyen Acun Ilıcalı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ayrıca Acun Ilıcalı ve sevgilisinin düğündeki şıklığı da sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.
 

Çağla Acun’un değiştirmiş

Acun Ilıcalı'nın düğün töreninde siyah dışında bir renkte takım elbise giymesi sosyal medya kullanıcılarına şaşkına çevirdi. Birçok kullanıcı şok olduğunu belirtirken aynı zamanda yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın Acun ılıcalı'yı çok değiştirdiğini söyleyenler de vardı.

Ayça Çağla'nın güzelliği büyüledi

Diğer yandan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ise düğünde yeşil renkli payetli Mini bir elbise tercih etti. Güzelliği ile sosyal medyada çok konuşulan Ayça Çağla Altunkaya’ya binlerce yorum yapıldı.