Acun ve Şeyma arasında kriz büyüyor! Melisa'yı almak için dava açıyor

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında ipler gerildi. Şeyma Subaşı, velayeti Acun Ilıcalı da olan kızını almak için harekete geçiyor. Eski eşine dava açmaya hazırlanan Şeyma Subaşı Melisa'yı yanında istiyor.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı eski eşi Şeyma Subaşı arasındaki gerilim son günlerde magazin basınında çok konuşuluyor. Çift bu defa da Melisa'nın velayeti konusunda karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Şeyma Subaşı Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çektiği bir videoda kızını kendi yanında İstediğini söylemişti. Ancak Acun Ilıcalı'nın da Melisa'nın velayetini bırakmaya niyeti yok.

Dava açmaya hazırlanıyor

Acun Ilıcalı, basına yansıyan haberler sonrasında Şeyma Subaşı'na velayet davası açmış ve Melisa'yı da yanına almıştı. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu iddiaları ile bir kez daha gündeme gelen Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından çektiği videoda kızını görememekten şikayet etmişti. Kızının yerinin annesinin yanına olduğunu söyleyen Şeyma Subaşı şimdi Eski eşine dava açmaya hazırlanıyor.

Evlilik hazırlıkları sürüyor

Şeyma Subaşı bir yandan da Mısırlı sevgilisi ile evlilik hazırlıkları yapıyor. Bu evliliğinde Melisa'nın velayeti için yapıldığı öne sürülüyor.