Adana'da çocuklarını göstermeyen eşine kızıp intihara kalkıştı!

TAKİP ET

Adana'da eşinin 3 çocuğunu da alarak terk ettiği bir adam evin damına çıkıp intihara kalkıştı.

Reklam
Reklam

Adana'nın Seyhan ilçesinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda eşinin 3 çocuğunu da alıp evi terk etmesi sonrası ölmek isteyen Ali İ., evin damına çıkarak intihara kalkıştı.


İlçeye bağlı Sucuzade Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binanın çatı katına çıkan Ali İ., bir süredir aralarında anlaşmazlık olan eşi Gözde İ.'nin çocuklarını da alarak evi terk etmesi sonrasında öfke krizine girdi.



Binanın en üst katına çıkarak aşağı atlayacağını söyleyen Ali İ.'yi gören komşuları, durumu hemen polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine belirtilen adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen müzakereci polisi bir süre Ali İ.'yi ikna etmeye çalıştı fakat pek başarılı olamadı. Çatıda ki yağmur suyu giderine tutunan Ali İ., baş aşağı sarkmaya başladı.



O sırada Ali İ.'nin komşusu Ufuk A., Ali İ.'yi tutmak için binanın bahçesine koştu. Hiç kimseyi dinlemeyen Ali İ., bir süre sonra kendisini boşluğa bıraktı ve  o sırada kendisini kurtarmak isteyen komşusu Ufuk A.'nın üzerine düştü. 



Sağlık ekipleri, olayda hafif yaralanan Ali İ. ile Ufuk A.'ya ilk müdahaleleri olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslara alarak Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
 

adana intihar komşusunun üzerine atladı