Adana'da öldü denilen bebeklerini gömerken yaşadığını fark ettiler!

TAKİP ET

Adana'da, 5 aylık hamile olan ve Melek Sert isimli bir kadın, şiddetli sancı şikayetiyle gittiği hastanede düşük yaptı. Bebeğin ölüm haberini alan acılı aile, bebeklerinin cenazesini toprağa verirken ağladığını duydular ve yaşadığını fark ettiler.

Reklam
Reklam

Adana'nın Yüreğir ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 5 aylık hamile olan 32 yaşındaki Melek Sert isimli bir kadın 27 Aralık 2021 tarihinde şiddetli sancı şikayetiyle birlikte Yüreğir Devlet Hastanesi'ne gitti. 3 gün hastanede kalan ve gördüğü tedavi sonrası taburcu olan Melek Sert, tekrar rahatsızlanınca bu kez Seyhan Devlet Hastanesi'ne gitti.


Marsa Kadın Hastalıkları bölümünde tedaviye alınan genç kadının eşi Hasan Sert (34) hastane yetkililerinden eşinin düşük yaptığını ve bebeğinde hayatını kaybettiğini öğrendi. Acılı baba, eşinin çıkış işlemlerini yaptırdıktan sonra bebeğinin cenazesini hastaneden aldı ve eşiyle birlikte bebeği defnetmek için Yüreğir ilçesindeki Herekli Mahalle Mezarlığına getirmek için yola koyuldu.


Yolda gelirken bir ağlama sesi duyan Sert ailesi bebeklerinin yaşadığını fark ettiler ve durumu hemen 112 Acil Servis'ine bildirdiler. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri yaşadığını belirledikleri bebeği aileden alarak tedavisinin yapılması için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.


Tedavisine başlanılan bebeğin kan değerlerinin düşük olduğu öğrenilirken baba Hasan Sert, olayda kusuru olan tüm hastane yetkililerinden şikayetçi olduklarını söyledi.



 

adana melek sert hasan sert öldü sanılan bebek