Adana'da öldü diye gömülecekti! Mucize bebekte flaş gelişme

TAKİP ET

Adana'da hayatını kaybettiği söylenilerek bebeklerini teslim alan aile, defin esnasında yaşadığını fark etmişlerdi. Hastaneye kaldırılan mucize bebek yaşam savaşını sürdürürken sağlık durumuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Reklam
Reklam

Adana'da tedavi gördüğü hastanede düşük yapan Melek Sert'e (32) bebeğinin hayatını kaybettiği bilgisi verilmişti. Eşi Hasan Sert ile bebeklerinin cenazesini hastaneden alan Melek Sert, bebeklerinin defin işlemleri için Yüreğir İlçesine gelmişlerdi. Yolda gelirken bebeklerinin ağladığını fark eden Sert ailesi hemen durum sağlık ekiplerine bildirdi ve bebeklerinin hastaneye yatışlarını sağladı.


5 gündür yaşam mücadelesi veren 5 aylık bebek ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Baba Hasan Sert, bugün hastanenin kendilerinden anne sütü istediğini söyledi. Aldıkları en güzel haber olduğunu belirten Hasan Sert, doktorlarının bebeğin durumunun aynı olduğunu söylediklerini, bebeğin vücudunda biraz enfeksiyon olduğunu, anne karnındaki ödemi de yavaş yavaş atmaya başladığını anlattı.


Şuan ki ağırlığı 380 grama düştüğünü ama ilerleyen haftalarda kilo alma gibi bir durumun ortaya çıkabileceğini belirten Hasan Sert, herkesten bebekleri için dua etmelerini istedi.
 

adana mucize bebek hasan sert sağlık durumu