Adana'da platonik sevdiği kızın yanında yürüyen genci bıçaklayarak katletti!

TAKİP ET

Adana Seyhan'da A.S.Y. (17) isimli bir genç platonik olarak sevdiği 16 yaşındaki E.T. isimli genç kızın yanında yürüyen erkek arkadaşı Muhammet Yasir Yücel'i (17) kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Reklam
Reklam

Adana'da karşılıksız aşk, kan akmasına neden oldu. Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre A.S.Y. isimli bir genç eğitim aldıkları liseden çıkan Muhammet Yasir Yücel, kız arkadaşı E.Y. ve arkadaşı E.T.'nin (16) önlerini kesti.



E.Y.'ye karşı platonik olarak aşk besleyen A.S.Y., Muhammet Yasir Yücel ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.S.Y., yanında taşıdığı bıçakla Yücel'e saldırdı ve onu göğsünden, E.T.'yi de bacağından yaraladı.

Muhammet Yasir Yücel ile E.T. kanlar içinde yere yığılırken çevredeki vatandaşlar durum hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. A.S.Y. vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalanarak kısa sürede olay yerine gelen polise teslim edilirken, Muhammet Yasir Yücel ile E.T. ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldılar.



Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Yücel'in doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirilirken gözaltına alınan  A.S.Y.'nin polise verdiği ifadesi de ortaya çıktı. A.S.Y.'nin ifadesinde E.Y. ile bir süre sevgili olduklarını, daha sonra ayrıldıklarını ve olayın yaşandığı günde yanında başkasını gördüğünde kıskançlık krizine girerek eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

 

adana platonik aşk cinayet Muhammet Yasir Yücel