Adana Demirspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Adana Demir Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Adana Demirspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Adana Demir Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Adana Demir Antalya özet Bein Sports, Adana Demir Antalya maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta heyecanı bugün oynanacak 2 maçla beraber başlıyor. Günün maçlarından birisi olan Adana Demirspor Antalyaspor maçı bugün gerçekleşecek. Süper Lig’de son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda Gaziantep FK’yı 3-0 gibi rahat bir skorla deviren ev sahibi Adana Demirspor Antalyaspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak hem üst üste 2. galibiyetini almak hem de 3. sırayı Başakşehir’den geri almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başaran Antalyaspor Adana Demirspor deplasmanında kazanarak üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. İki formda takım olan Adana Demirspor ile Antalyaspor’un bugün oynayacağı karşılaşmada nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı izleyenlerin gündemini yoğun bir biçimde işgal ediyor.  Futbol severler ise Adana Demirspor Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Adana Demirspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda ?
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Antalyaspor maçı bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Adana Demirspor Antalyaspor Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Antalyaspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve İbrahim Bozbey üstlenecek. 
Adana Demirspor İlk 3 Potasına Yeniden Girmek İstiyor
Süper Lig’de bu akşam Antalyaspor ile evinde kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor bu maçtan galip ayrılarak 3. sırayı Başakşehir’den geri almak ve üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Ev sahibi ekipte maç öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor. 
Antalyaspor Düşme Hattıyla Arayı İyice Açmanın Peşinde
Süper Lig’de bu akşama Adana Demirspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Antalyaspor son haftalarda aldığı 3 puanlarla düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Kırmızı beyazlı takım Adana Demirspor deplasmanında da galip gelerek düşme hattıyla aradaki farkı iyice açmak istiyor. Konuk ekipte maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy sakatlıkları sebebiyle Adana deplasmanında forma giyemeyecek. 
Adana Demirspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Adana Demirspor: 
Muric, Svensson, Samet, Tayyip, Kaan, Stambouli, Gökhan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Assombalonga
Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudryashov, Güray, Fernando, Poli, Ndao, Fredy, Doğukan, Luiz Adriano
Adana Demirspor Antalyaspor maçı özeti için tıklayınız

Adana Demirspor Antalyaspor Adana Demir Antalya özet Süper Lig 27. hafta futbol maç