Adana Demirspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Adana Demir BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Adana Demirspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Adana Demir BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri, Adana Demir BJK özet Bein Sports, Adana Demirspor Beşiktaş maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta bugün oynanacak olan Adana Demirspor Beşiktaş maçı futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Süper Lig’de son oynadığı maçta evinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak yenilmezlik serisine devam eden Beşiktaş Adana Demirspor deplasmanında kazanarak 3 maç aradan sonra galip gelmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’in güçlü ekiplerinden birisi olan ve son oynadığı maçta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup eden Adana Demirspor sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak üst üste 3. maçını kazanmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın merak edilen karşılaşmalarından birisi olan Adana Demirspor Beşiktaş maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı seyircilerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor.  Futbol severler ise Adana Demirspor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Beşiktaş maçı bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.
Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Beşiktaş maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını A. Bora Özkara ve Mehmet Kısal üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Sarper Barış Saka oturacak.
Beşiktaş’ın Umudu Batshuayi’de 
Süper Lig’de bu akşam zorlu Adana Demirspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek olan Beşiktaş’ta tüm umutlar deplasmanda takımın en skorer ismi olan Belçikalı forvet Michy Batshuayi’nin üzerinde olacak. Siyah beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli yıldız golcü ile hafta boyunca özel olarak ilgilendi.
Adana Demirspor’da Gözler Balotelli’de
Spor Toto Süper Lig’de bugün evinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor’da İtalyan forvet Balotelli’nin formu teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Çok uzun bir aranın ardından geçtiğimiz haftalarda İtalya Milli Takımı’na çağırılan yıldız futbolcu ev sahibi ekibin bu akşamki en büyük kozu olacak.
Beşiktaş Deplasman Hastalığını Bitirmek İstiyor
Adana Demirspor deplasmanında kazanmanın hesaplarını yapan Beşiktaş bu sezon deplasmandaki başarısız form grafiği ile dikkat çekiyor. Bu sezon deplasmanda 12 maça çıkan siyah beyazlılar bu maçlardan sadece 2’sinde galip gelebildi. 
Adana Demirspor’da Tek Eksik Var
Süper Lig’de bugün evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’da maç öncesi tek eksik yer alıyor. Ev sahibi ekipte Simon Deli Beşiktaş karşılaşmasının maç kadrosunda yer almayacak.
Beşiktaş’ta Önemli Eksikler Var
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam zorlu Adana Demirspor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Beşiktaş önemli eksiklerle Adana’ya gitti. Siyah beyazlılarda Josef de Souza, Valentin Rosier ve Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Adana Demirspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Adana Demirspor:
 Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Alper, Gökhan, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Balotelli
Beşiktaş: Ersin, Kerem, Vida, Montero, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Emirhan, Alex, Larin, Batshuayi
Adana Demirspor Beşiktaş maçı özeti için tıklayınız

Adana Demirspor Beşiktaş Adana Demir BJK özet BeinSports Süper Lig 25. hafta