Adana Demirspor engelini geçen Fenerbahçe Süper Lig'in lideri oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe, kendi evinde Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibini 4-2 yenmeyi başaran Fenerbahçe haftayı liderlik koltuğuna oturarak kapattı.

Reklam
Reklam

Avrupa liglerinde zor günler geçiren Fenerbahçe, Süper Lig'de kendini buldu. Süper Lig'in ikinci haftasında Adana Demirspor kendi evinde ağırlayan sarı-lacivertli takım karşılaşmadan 4-2 Galip ayrılmayı başardı.

KENDİ EVİNDE GALİBİYETE ULAŞTI

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Fenerbahçe Adanademirspor karşılaşmasında Fenerbahçe'nin gollerini 20. dakikada penaltı ve 41. dakikada Valencia, 47. dakikada Miha Zajc ve 83. dakikada Alioski attı. Karşılaşmada 2 gol bulan Adana Demirspor'da ise 56 dakikada Belhanda penaltıdan fileleri havalandırırken 66. dakikada ise Dzyuba'dan golle buluştu.

FENERBAHÇE HAFTAYI LİDER KAPATTI

Avrupa liglerinde zor günler geçiren ve Süper Lig'e de çok iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe Adana Demirspor galibiyetinin ardından puanını 7'ye yükseltti. Bu galibiyetle haftayı Lider kapatan Fenerbahçe'de moraller de yerine geldi. Süper Lig'in son lideri Adana Demirspor ise mağlubiyetin ardından 6 puanda kaldı.