Adana Demirspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Adana Demir Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Adana Demirspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Adana Demir Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri, Adana Demir Karagümrük özet Bein Sports, Adana Demir Karagümrük maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Adana Demirspor Fatih Karagümrük ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Konyaspor deplasmanında 1-0 kaybeden Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde Beşiktaş’a 1-0 kaybeden Fatih Karagümrük Adana Demirspor deplasmanında kazanarak milli araya moralli şekilde girmek istiyor.  Futbol severler ise Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. 
Adana Demirspor Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçı bugün saat 16.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Adana Demirspor Fatih Karagümrük maçında Suat Arslanboğa düdük çalacak.
Adana Demirspor’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Adana Demirspor geçen hafta deplasmanda Konyaspor’a 1-0 yenilerek 6 maç aradan sonra kaybetmişti. Akdeniz ekibi sahasında oynayacağı maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Adana Demirspor’da Deli, Semih, Tarık ve Gökhan İnler Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.
Fatih Karagümrük 3 Eksikle Sahada
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bugün Adana Demirspor deplasmanında mücadele verecek olan Fatih Karagümrük bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak milli araya moralli girmek istiyor. Kırmızı siyahlı ekipte maç öncesinde 3 eksik bulunuyor. Ahmed Musa, Kerim Frei ve Salibur Adana deplasmanında yer almayacak.
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:
Adana Demirspor: 
Muric, Svensson, Samet, Rassoul, Alper, Sinan, Stambouli, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli
Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Burak, Balkovec, Caner, Biglia, Emre Mor, Uğur, Jimmy, Karamoh, Borin
Adana Demirspor Fatih Karagümrük maç özeti için tıklayınız

Adana Demirspor Fatih Karagümrük Adana Demir Karagümrük maç özeti Spor Toto Süper Lig