Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Adana Demir - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Galatasaray maçı heyecan içinde bekleniyor. Futbol severler ise internet üzerinden Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Adana Demir - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasının önemli maçlarından birisi olan Adana Demirspor Galatasaray mücadelesi bugün gerçekleşecek. Geçen hafta oynanan maçta Başakşehir ile 1-1 berabere kalan ve maçın hakemi Zorbay Küçük’ün bazı oyuncularına gösterdiği tutum sebebiyle mental olarak yıpranan Galatasaray Adana deplasmanında 3 puan almak amacıyla sahaya çıkacak. Öte yandan geçen hafta Alanyaspor deplasmanında 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi olan Adana Demirspor Galatasaray karşısında da galip gelerek üst üste 3. kez kazanmanın peşinde olacak. Kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Milyonlarca taraftar bu kritik maçın başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Futbol severler ise Adana Demirspor Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. 
Adana Demirspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Galatasaray mücadelesi bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak izleyenlerle buluşacak.
Adana Demirspor Galatasaray Maçı Hakem Kadrosu Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasının kritik karşılaşmalarından birisi olan Adana Demirspor Galatasaray maçında Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Bora Özkara ve Erdinç Sezertam üstlenecek.
Galatasaray Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta oynanan Başakşehir maçında 1-1’lik skora razı olan Galatasaray lider Trabzonspor’un 18 puan gerisine düştü ve şampiyonluk umutlarını Kaf dağının arkasına attı. Sarı kırmızılı takım Başakşehir maçıyla birlikte tam 6 maçtır kazanamama serisi yakaladı. Cimbom, Adana deplasmanında mutlak 3 puan hedefliyor.
Adana Demirspor’da Eksik Yok
Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor’da sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor. 
Cimbom 6 Eksikle Adana’da
Spor Toto Süper Lig’de bugün Adana Demirspor’a konuk olacak olan Galatasaray’da Muslera, Boey, Luyindama, Diagne, Arda ve Assunçao Adana deplasmanına getirilmeyen isimler oldu.
Yunus Akgün Galatasaray Karşısına Çıkıyor
Galatasaray’da yıllarca altyapıda oynayan ve sezon başında Adana Demirspor’a kiralanan Yunus Akgün bu sezon takımda öne çıkan oyunculardan birisi olmayı başardı. Genç oyuncu bu sezon 14 maçta 3 gol 3 asistlik performansla Galatasaray karşısına çıkacak.
Adana Demirspor - Galatasaray muhtemel 11'ler:
Adana Demirspor:
Muric, Svensson, Samet, Talha, Kaan, Gökhan, Stambouli, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli
Galatasaray: İsmail, Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan, Berkan, Kerem, Cicaldau, Morutan, Mohamed
Adana Demirspor Galatasaray maç özeti için tıklayınız

 

Adana Demirspor Galatasaray Adana Demir GS maç özeti Spor Toto Süper Lig