Adana Demirspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Adana Demir - Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Adana Demirspor Kayserispor ile evinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Adana Demirspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle terimlerini sıklıkla araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Adana Demir - Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Adana Demirspor Kayserispor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında 2-1 kazanmayı başaran ev sahibi Adana Demirspor Kayserispor karşısında da galip gelerek üst üste 2. kez kazanmanın peşinde olacak. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde Altay’ı 1-0 yenerek üst üste 2. galibiyetini alan konuk Kayserspor ise Adana Demirspor deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor Kayserispor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı izleyenlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Adana Demirspor Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Adana Demirspor Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor Kayserispor maçı bugün saat 13.30’da Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Adana Demirspor Kayserispor maçını Sarper Barış Saka yönetecek.
Adana Demirspor’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kayserispor’u konuk edecek olan Adana Demirspor’da maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Deli, Stambouli, Svensson ve Rassoul kritik karşılaşmanın maç kadrosunda bulunmayacak. 
Kayserispor 5 Eksikle Adana’da 
Spor Toto Süper Lig’de bugün Adana Demirspor deplasmanına çıkacak olan konuk Kayserispor’da 5 eksik bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Thiam, Mensah, Kolovetsios, Emre Demir ve Campanharo Adana deplasmanında forma giyemeyecek.
Adana Demirspor - Kayserispor 11'leri:
Adana Demirspor: 
Muriç, Semih, Tayyip, Samet, Tarık, Bjarnasson, Sinan, Yunus, Belhanda, Akintola, Britt
Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Carole, Attamah, İbrahim, Gökhan, Cardoso, Mustafa, Gavranovic
Adana Demirspor Kayserispor maç özeti için tıklayınız
 

Adana Demirspor Kayserispor Adana Demir Kayseri maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig