Adana Demirspor'un Balotelli'si Avrupa'nın manşetlerinde!

TAKİP ET

Mario Balotelli, Göztepe maçına attığı 5 golle damga vurdu. Son attığı gol unutulmazlar arasında yerini aldı. Mario Balotelli, Avrupa basınında manşetlerde yerini aldı!

Reklam
Reklam

Adana Demirspor’un yaptığı seçimle sezon başında kadrosuna aldığı Balotelli, Türkiye’de tekrar başarı yakaladı.

İtalyalı forvet oyuncusu, Adana Demirspor’da sergilediği performansla İtalya Milli Takımı’na tekrar çağırıldı. Adana Demirspor’da istikrarlı bir şekilde başarıyı yakalayan Balotelli, katıldığı 33 maçta 19 gol ve 6 asist yaptı.
Mario Balotelli, Türkiye Kupası’nda 1 kere, Süper Lig’de 18 kere sahanın tozunu attırdı. İtalyan oyuncu, Süper Lig’de toplamda attığı 18 golün 5 tanesini dünkü Göztepe maçında yakaladı.

33, 36, 44, 61 ve 70. dakikalarda Balotelli fileleri sallandırdı. Özellikle attığı son gol büyük tezahürat topladı. Balotelli, topu ceza sahasından aldı ve slalom hareketlerinden sonra rabona vuruşuyla kaleciyi resmen avladı.
Mario Balotelli bu golle kısa sürede viral oldu ve Avrupa basını yıldız oyuncuyu manşetlere taşıdı.



The Sun: Çılgın Balotelli, başlığını attı

İngiltere’nin gazetesi The Sun, Balotelli’nin rabona vuruşuyla attığı golü ‘Çılgın’ olarak yorumladı.
Gazetede yer alan haberin detayında ise “Balotelli, Göztepe’nin savunma oyuncusunu serseme çevirdi. Manchester City’de 10 yıl önce zafer yakalayan İtalyan forvet City’nin şampiyonluk gününde de formdaydı. İtalyan futbolcu küme düşmesi kesinleşen rakibine ilk yarıda hat-trick ile zaten manşetleri süsleyecekti. Fakat maçın son dakikalarında çok özel bir şey yaptı. Son golle kendini aştı. Sol kanattan topu alıp ceza sahasına girmesiyle Balotelli, rakibini sersemleten rabona vuruşuyla ağları yerinden oynattı. Kısa sürede sosyal medyada bu golle viral oldu.” İfadelerine yer verildi.

Diğer gazetelerin başlıkları

La Gazzetta dello Spot ise ‘Balotelli’den 5 gol 1 rabona’ haberi geldi. Calciomercato ise başlığında ‘Film kütüphanelerine konu olacak gol’ ifadelerine yer verdi. Corriere dello Sport ‘Rabona golü kaleciyi çaresiz bıraktı’ başlığıyla Balotelli’yi manşetlere taşıdı. İtalya’dan Tuttusport’un yaptığı haberin başlığı ise ‘Olağanüstü bir gösteri’ydi.

Avrupa basınının manşetlerini süsleyen başarılı futbolcu zaten İtalya Milli Takımı’ndan tekrar davet almıştı. Göztepe maçında ise tüm performansını aşan bir vuruşla gündeme oturdu.