Adı siyasete karıştırılan Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde adının siyasete karıştırılmasına ve hakkında ortaya atılan iddialara karşı sessizliğini bozdu. Bir süredir ortalarda görünmeyen Yıldırım'dan hakkında çıkan haberlerle ilgili sert bir tepki geldi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin gündemi 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri. Magazinden spora, siyasetten sanat dünyasına kadar seçim gündemi her alanda üst sıralarda yer alıyor. 14 Mayıs seçimlerine doğru süreç ilerlerken ünlü isimlerle ilgili de çok sayıda iddia ortaya atılıyor. Bu isimlerden biri eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım’ın Millet İttifakı’nın seçimi kazanması durumunda Gençlik ve Spor Bakanı olacağı iddia edilmişti. Hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozan Aziz Yıldırım, ‘Kimse benim adımı kullanmasın’ diyerek tepkisini dile getirdi.

BAKAN OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

14 Myıs’ta yapılacak seçimi Millet İttifakı’nın kazanması halinde Gençlik ve Spor Bakanı olacağı iddia edilen Aziz Yıldırım, bu iddialara çok sert tepki verdi. Adı siyasetle anılan Yıldırım, hakkındaki tüm iddiaları yalanladı. ODA TV’nin haberine göre eski Fenebrahçe Başkanı Yıldırım, Millet İttifakı tarafından kendisine Gençlik ve Spor Bakanı olması yönünde teklif geldiğine dair iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

‘HAYATIM BOYUNCA SİYASETLE İŞİM OLMAMIŞTIR’

Hakkında ortaya atılan iddialara çok sinirlendiği belirtilen Aziz Yıldırım’ın bu iddiala yönelik yaptığı açıklamada, ‘Aziz Yıldırım’ın hayatı boyunca siyasetle ilişkisi olmamıştır. Aziz Yıldırım hiçbir zaman siyaset düşünmemektedir.’ dedi.

‘KİMSE BENİM ADIMI KULLANMASIN’

Adı siyasete karıştırılan ve bu duruma çok sinirlenen Aziz Yıldırım, ‘Bıraksınlar bu işleri. Kimse benim adımı kullanmasın. Beni kimse bu siyasi ve politik tartışmalar içine çekmesin. Yok spor bakanlığıymış, yok bilmem ne bakanlığıymış gibi konulara benim adımı kimse bulaştırmasın.’ ifadelerini kullandı.